Connect with us

Domaće serije

Kolo sreće 26. epizoda – ŠOK! Elena uzima MARI NOVAC? A evo i KAKO!

Published

on

Kolo sreće 26. epizoda koja je na program u ponedeljak 11. oktobra od 21.00 na TV Prva donosi nam ostvarenje najgorih slutnji. A evo o čemu je reč.

Nakon Marinog sastanka sa njima, Vladimir i Jovanka dolaze na tajni sastanak sa Persidom. Na Jovankine žalopojke da se Mara mnogo nada da će naći sina, od Perside dobijaju otvorenu pretnju! Ako je prevare posle svega će biti jadniji nego što su ikada bili.

Međutim, to nije ono najgore. Elenini potezi postaju sve drskiji. Predlaže Mari da joj da punomoćje i da više ne razmišlja o novcu.​ Hoće li to biti poslednji put da je Mara videla svoj novac? Nadamo se da će biti pametnija, i da će makar sada poslušati neprocenjiv Drinin instinkt.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (26. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement