Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Ovako je izgledalo snimanje POSLEDNJE SCENE!

Igra sudbine – Ada i Ivan započeli i završili šou!

Published

on

Snimanje serije Igra sudbine završeno je u nedelju, a najveća zvezda serije – Milica Milša – koja je oživela lik Ade Kanački, na Instagramu je objavila fotografije sa snimanja poslednje klape.

– Ovo je zadnja klapa, poslednja scena koju smo snimili Vladan Savić i ja u seriji „Igra sudbine“, a prvu scenu pre dve godine i jednog dana sam snimila isto sa Vladanom, samo što su u toj sceni bili još i Stevan Piale i Slobodan Ćustić. Režirao ju je isto Stanko Milošević, tako smo, eto sasvim slučajno ili možda i ne, zatvorili krug! Gledamo se sve do kraja januara 2022. Voli vas vaša Ada Kanački – napisala je glumica.

Inače, Milica trenutno snima nastavak serije „Junaci našeg doba“, a kako je glumica nedavno najavila, gledaćemo je i u novoj seriji za koju scenario piše njen suprug, scenarista Žarko Jokanović.

„Igra sudbine“ snimala se dve godine i jedan dan, a baš toliko dugo će se i emitovati. Serija će imati 411 epizoda ispisanih na više od 12.000 stranica scenarija koji potpisuje Žarko Jokanović

Poslednja klapa serije „Igra sudbine“ pala je u nedelju 10. oktobra. Tada su zvanično ugašene kamere, a glumci su se oprostili od uloga i obožavalaca. Ipak, sve nas teši činjenica da do kraja druge sezone imamo još nekih 70 epizoda i da se Ade kanački rastajemo zvanično tek krajem januara naredne godine.

A do tada pogledajte kako je izgledao poslednji snimajući dan.

BONUS VIDEO Igra sudbine 339. epizoda: Višnja saznaje UŽASNE VESTI! Evo o čemu je reč!

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

 

Advertisement