Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 11. epizoda: Branko saznaje za Anastasiju i Mihajla, a Manja za Lidiju i Stefana! Sledi HAOS! (VIDEO)

Dinastija 11. epizoda se emituje u utorak, 12. oktobra, od 22.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 11. epizoda (utorak od 22.00 na TV Pink): Stefan se seli i menja život iz korena – iznajmljuje stan, nastavlja školovanje i zapošljava se u Brankovoj firmi. Branko je skeptičan, a Kristina entuzijastična.

Veselin poklanja novi “jaguar” Momčilu, koji nije oduševljen skupocenim poklonom, dok im posao još nije “krenuo”. Veselin ga ubeđuje da prihvati poklon uz objašnjenje da moraju da ulože u poslovni imidž.

Dinastija 11. epizoda: Momčilo gubi tlo pod nogama

Momčilo se sastaje sa Kristinom koja ga obavesti da Lidija zna za njih. Momčilo odluči da se nekako iskupi Lidiji i nudi joj putovanje na medeni mesec koji do sada nisu imali.

Manja počinje da sumnja da su Lidija i Stefan u vezi. Branko od Mihajla saznaje da se Stefan viđa sa Lidijom i instistira na Mihajlovoj diskreciji. Posle strastvene svađe, Anastasija pobegne od Ognjena i noć provodi sa Mihajlom. On zbog toga dobije ozbiljne batine par dana kasnije od ljudi koje je Branko angažovao da ga nauče pameti.

Manja, prateći Lidiju uspeva da uslika njen i Stefanov poljubac.

Paradoksalno, Lidija i Stefan te večeri raskidaju. Lidija u stanu zatiče Momčila, zabrinutog za Manjom, koja je nestala. Svoju frustraciju zbog njenog nestanka Momčilo projektuje na Lidiju. Njihovu raspravu prekine Veselin koji im javlja da je Manja kod njega. Ona pokuša da pobegne kad ugleda Lidiju i Momčila, ali pošto je stigne, Momčilo je uverava da će porodica ostati na okupu.

U seriji “Dinastija” (11. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO: Upoređujemo sve tri serije DINASTIJA. Koja vam je bolja?

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement