Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo – Evo ko je ŽIŠKA, i odakle je znamo!

Žiška je sada desna ruke Ade Kanački, ali Elviru Aljukić znamo od ranije

Published

on

Elvira Aljukić dobro je poznata ljubiteljima domaćih serija. Kada se nedavno pojavila u seriji “Igra sudbine” u sekundi je pobrala simpatije obožavalaca popularne sapunice. Njena Žiška, menadžerka opšte struke koja je došla u pomoć Adi Kanački, još jedna je u nizu luckastih heroina po kojima će je gledaoci pamtiti.

Elvira Aljukić, rođena je 12. maja 1976. godine u Tuzli. Gledaoci Prve televizije zavoleli su je zahvaljujući ulozi domaćice Anđelke Penave, supruge Nedeljka Penave čiji je lik dočarao glumac Nermin Omić.

Elvirino pojavljivanje u „Igri sudbine“ posebno je obradovalo sve fanove serije, jer znaju da od nje mogu da očekuju sjajnu energiju, autentičnost, mnogo zabave i odličnu glumu.

Iako glumi potpuno drugačiji lik od Anđelke, gledaocima koji su je prepoznali prvo je „zapala za oko“ njena fizička transformacija, zbog čega mnogi i nisu bili sigurni da se radi o Elviri Aljukić.

Ona sada u seriji „Igra sudbine“ tumači lik Adine drugarice Žiške kojoj je, na Dodin poziv, došla da pomogne. Mnoge će dovesti u red i pomrsiti im konce, a prva na „tapetu“ bila je Dijana Erski koja je već pri prvom susretu sa Žiškom, od šoka pala u nesvest!

U Narodnom pozorištu Tuzla je od 1994.godine. Akademiju dramskih umetnosti Tuzla završava 2002. godine u klasi profesora Miralema Zupčevića i Dubravka Bibanovića.

Nakon prve godine studija postaje stipendista Narodnog pozorišta Tuzla i od 2003. godine je stalni član ansambla. Do sada u Narodnom pozorištu odigrala je veliki broj predstava.

BONUS VIDEO Igra sudbine 341. epizoda: Šta li to Sofija želi da poruči Matiji?

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

 

Advertisement