Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 340. epizoda – ŠOK! Bruner preti bolesnom MATIJI! Hoće li ga UBITI? (VIDEO)

IGRA SUDBINE ne zna za predah. Matija je u opasnosti. Evo i kako!

Published

on

Igra sudbine 340. epizoda koja se emituje na TV Prva od 20.00 u četvrtak 14. oktobra isteraće iz rupe sve miševe i zmije. A nakupilo ih se mnogo. Zlokobna ekipa sprema akciju. To što im je glava u zatvoru ne znači ništa. Brunerovi pipci sežu daleko.

Za početak tu je Bruner mlađi. Ako je Tomas trenutno sprečen da zadaje niske udarce, Riter nije. On od Donke traži da prenese sudiji da će ukoliko pomene policiji Brunera, to biti poslednja stvar koju je uradio. Donka je svesna da je pod Staninim budnim okom. Pod čijom će se čizmom baronica Desaeli prva slomiti – policijskom ili mafijaškom?

Međutim, Bruner bitku ne vodi samo na jednom frontu. Klaudija po njegovom nalogu kreće u akciju. Ona odlazi kod Matije u bolnicu. Međutim, kada Ada Kanački čuje Klaudiju kako pored bolničkog kreveta preti bolesnom Matiji, ona će joj jasno staviti do znanja da je spremna na sve!

Za to vreme dok sa Lukom isprobava odelo za venčanje, Aleksu na telefon poziva Mila. Njegova providna laž da je na poslovnom sastanku, dodatno će razbesneti i nju, ali i Unu. Strahinja savetuje oca da pusti Pančetu da izgori od ljubomore, jer je to jedini način da shvati koliko je važna Tići.

BONUS VIDEO IGRA SUDBINE 340. epizoda: ŠOK! Bruner preti bolesnom MATIJI! Hoće li ga UBITI?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 340. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement