Connect with us

Sadržaj epizoda

Pokucaj na moja vrata 115. epizoda: Kiraz pred Serkanom Edu naziva mama! Sledi ŠOK!

Pokucaj na moja vrata 115. epizoda na programu TV Prva je u četvrtak, 14. oktobra, od 11.15.

Published

on

Pokucaj na moja vrata 115. epizoda (četvrtak, 14. oktobar): Eda pristaje da ode na tajnu večeru sa Serkanom. Posle svega što im se izdešavalo, ona namerava da bude iskrena prema njemu. Planira da mu kaže sve što joj leži na duši i zašto misli da njih dvoje ne treba da budu zajedno.

Serkan je veoma uzbuđen zbog njihovog susreta. Nada se da će konačno uspeti da je nagovori da pokušaju da obnove vezu. Međutim, Eda nema milosti! Zbog bolnih događaja iz prošlosti koje Eda nabraja, neće mu biti dobro. Eda traži od njega da ode.

Pokucaj na moja vrata 115. epizoda: Hoće li Serkan saznati da Eda ima ćerku?

Ali, već narednog jutra ponovo se svi sreću. Tetka Ajfer saznaje da je Serkan u Šileu i da je bio na večeri sa Edom. I Eda je besna što Serkan nije otišao. A njena ćerkica Kiraz uleteće u najgorem trenutku i pred svima joj se obratiti sa mama.​ Serkan ostaje zatečen! Sledi ŠOK!

Popularna turska serija “Pokucaj na moja vrata” (115. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

BONUS VIDEO OTKRIVAMO: Ovo su NAJGLEDANIJI domaći filmovi svih vremena!

Foto Printscreen

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement