Connect with us

STARS

IGRA SUDBINE: Ada Kanački i Mister Bin imaju JEDNU zajedničku STVAR! Evo i koju! (VIDEO)

Nećete verovati o čemu je reč!

Published

on

Igra sudbine već dve godine ne silazi sa trona najpopularnije domaće serije. O životima Ade Kanački i njenih prijatelja, a bogami i neprijatelja znamo već sve. Ok, možda, ne baš sve. Na primer, koji od glavnih likova će u narednim epizodama izgubiti život. To zna samo Žarko Jokanović. I možda još nekoliko njemu bliskih ljudi.

Ipak, o pikanterijama iz života glavnih glumaca svakodnevno ispliva poneka nova zanimljivost. Tako je i u slučaju glavne glumice Milice Milše. Ona je u emisiji Šok Tok na TV Prva otkrila da je veliki ljubitelj lutaka i plišanih igračaka. Kao i svaka devojčica, Milica je kao mala imala gomilu barbika koje i danas čuva. Poslednju lutku-bebu dobila je od majke, a kupljena je na aerodromu u Parizu. Milica ima i čuvenu lutku Saru Kej, koja je poklon od njene tetka Lile. Ne one iz serije, već prave Milicine tetke, sa kojom, kako kaže Milica, ona ima mnogo sličnosti.

Ipak, najzanimljivi detalj je taj da Milica mnogo voli plišane mede. To je igračka koju i danas rado voli da dobije, i koju joj redovno poklanja i suprug Žarko Jokanović. Ipak, to nije ono najzanimljivije. Osim što voli da ih gleda kod kuće, Milica uvek nekog plišanog medu voli da povede i kada ide negde na putovanje.

– Uvek ponesem nekog medu kada idemo negde na put. Volim da je sa mnom u sobi – otkrila je Milica, na šta se nadovezao njen kolega Vladan Savić, skrenuvši pažnju da to radi i Mister Bin.

– Pa ja sam Mister Bin – uz smeh je prokomentarisala glumica, otkrivši da ne može ni da nasluti koliko tačno plišanih meda ima.

 

BONUS VIDEO Igra sudbine 341. epizoda: Šta li to Sofija želi da poruči Matiji?

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement