Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: ŠOK! U seriju stiže nova JUNAKINJA! Hoće biti dobrica ili ZLICA? (VIDEO)

Milica Milša i Vladan Savić otkrili ko će zabiberiti čorbu u novim epizodama

Published

on

IGRA SUDBINE, kako su to otkrili Milica Milša i Vladan Savić, gostujući u emisiji Šok Tok na TV Prva uskoro dobija ozbiljno pojačanje. Iako Žarko Jokanović retko kada dozvoljava da procuri bilo kakva informacija o onome šta nas čeka u novim epizodama, ovog puta bio je nemoćan. Ada i Ivan su rešili da preuzmu stvar u svoje ruke i sa gledaocima podele važnu informaciju.

Naime, kako smo saznali, u seriji će se uskoro pojaviti i supruga glumca Vladana Savića koji tumači lik Ivana Ožegovića. Njegova supruga Kristina, takođe je glumica, i vrsna pevačica. U seriji „Igra sudbine„, otkrivaju nam Milica i Vladan ona će imati veliku ulogu.

– Sa nama je na snimanjima već dva meseca. Uloga je velika i ozbiljna. Videćemo koga ona tu igra i šta će sve uraditi – šaljivo su prokomentarisali Milica i Vladan, sugerišući nam da će Kristina možda tumečiti i lik nove opasnice.

– U svakom slučaju nas je malo razmrdala i učinila da se i mi koji smo već dugo u ovoj seriji malo aktiviramo – dodaje Vladan Savić. Kristina seriju snima već dva meseca, što znači da njena rola neće biti zanemarljiva, a možemo očekivati i da će postati jedan od ključnih likova kada je reč o radnji serije u nastavku.

Da podsetimo, „Igra sudbine“ trenutno se nalazi na 70 epizoda od finala.

U nedelju 10. oktobra pala je poslednja klapa i zvanično je okončano snimanje posle dve godine. Kako smo već saznali od Žarka Jokanovića nastavka u smislu nove sezone neće biti., Ipak, otkrio je scenarista – stižu bar još četiri nove domaće serije. A u jednoj od njih većinu junaka serije „Igra sudbine“ videćemo u novim ulogama.

Nismo sigurni o čemu je reč, ali već nam zvuči zanimljivo i obećavajuće.

BONUS VIDEO Igra sudbine 341. epizoda: Šta li to Sofija želi da poruči Matiji?

Foto Instagram / Šok-Tok

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement