Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: Šta će biti sa Višnjinom bebom? Hoće li preživeti? (VIDEO)

Gde je zaista Višnjina beba? Da li ju je Komarac ukrao?

Published

on

Igra sudbine ove nedelje  prilično nas je namučila. Osim što je Sofiju stavila na poligraf, a ova ga savladala, Brunerov sin se pokazao kao 100 puta gori neprijatelj nego što je to bio njegov otac. A tu je i Donka sa njenim neobičnim zahtevom – hoće da se pomiri sa Adom.

Međutim, razlog za najveću brigu za sve fanove je iznenadni povratak Komarca. Tako je, nije bio mrtav uopšte. I spreman je na neke prilično pokvarene poteze kako bi se izborio za Višnju. Pa čak i po cenu života onih koji nisu ništa i nikome krivi. Tako se postavlja pitanje – šta je zaista sa Višnjinom bebom?

Videli smo već da je babica rekla Višnji da sa njenom bebom nešto nije u redu. Ona je prebačena na odeljenje neonatologije. Prvobitna informacija bila je da je Višnjina beba obolela od žutice. Međutim, cela priča nam je sumnjiva. Počevši od toga da je upravo ta babica dobila pare od Komarca. Još nam nije jasno za tačno koju uslugu.

Šta je to ona trebalo da uradi za novac koji je dobila? Da sačuva tajnu da je Komarac živ? Da razdvoji Višnju od njene bebe? Ili možda ono najgore? Da ukrade bebu i lažira sve dalje informacije?

U ovo poslednje teško možemo da poverujemo, jer je i Ada Kanački zvala lekare i bolnicu u kojoj bi navodno trebalo da bude beba. Da nešto nije u redu, verovatno bi do sada saznala. Mada, u Igri sudbine sve je moguće. Pa i to da Komarac prevari ceo svet, uključujući i Adu.

Igra sudbine – hoće li Višnja dobiti svoju bebu?

Ipak, to nije odgovor na naše pitanje – šta je sa Višnjinom bebom? Da li je zaista bolesna? I ako jeste, koliko dugo će njen oporavak trajati? I hoće li na kraju sa njom sve biti u redu? Budući da je Igra sudbine retko do sada nudila nesrećan kraj za svoje junake, verujemo da će tako biti i ovog puta.

U jedno smo sigurni. Fanovi serije Igra sudbine mogu da odahnu. Čvrsto smo ubeđeni da će sa Višnjinom bebom sve biti u redu. Žarko Jokanović nije scenarista  koji donosi tugu u živote svima omiljenih likova. Možda samo na trenutak, da bi ih očvrsnuo i malo naučio pameti. Ali već u sledećoj epizodi, svako dobije svoj srećan kraj.

Pa će tako biti i sa Višnjom i njenom bebom. Čekamo narednu nedelju, i sve ćemo saznati.

BONUS VIDEO Igra sudbine 342. epizoda: Matija saznaje da je Sofija abortirala njegovo dete! Sledi ŠOK!

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement