Connect with us

Domaće serije

DINASTIJA: Evo ŠTA nas čeka sledeće nedelje! Branko je osuđen, dolazi Aleksis, a Kristina je TRUDNA!

Ali to nije sve! Momčilo saznaje za Lidiju i Stefana. Pravi haos tek predstoji

Published

on

Serija Dinastija ulazi u turbulentnu etapu. Zabava napokon počinje punim gasom.

Nakon Viktorove smrti, situacije se veoma komplikuje za porodicu Kadić. Branko je optužen za ubistvo, a suđenje  se odvija pod budnim okom javnosti. Svi pričaju samo o tome. Branko i Stefan su stalno u medijima. Članovi Brankove kompanije koriste ovu situaciju protiv njega.

Anastasija svedoči u korist oca, ali Stefan Branka krivi za sve, što dodatno otežava njegovu situaciju. Branko pokušava da se odbrani tvrdeći da je samo želeo sina da zaštiti od homoseksualnosti. Iako je u početku protiv toga, Brankov advokat Andrija na kraju ipak pristaje na ovakav način odbrane.

Za to vreme javni tužilac od Vojina dobija kontakt svedoka koji će potvrditi Brankovu nasilnu prirodu.

BONUS VIDEO Dinastija NEKAD I SAD!

Lidija svedoči u korist Branka iznoseći da je bila u emotivnoj vezi sa Stefanom, te da joj je Viktor pretio. Momčilo zbog ovoga napada Branka u sudnici, ali sve ovo dovodi do promene javnog mnjenja u korist Branka.

Tužilac izvodi svog ključnog svedoka – Brankovu bivšu ženu Aleksandru kadić – Aleksis, koja nije bila u Beogradu 16 godina. Ona iznosi šokantne detalje iz njenog života sa Brankom. Tužilac traži maksimalnu kaznu za Branka za ubistvo s predumišljajem.

Lidija doživljava udes, a Momčilo odvodi Manju iz grada. Lidija je ljuta kada to sazna.

Aleksandra objašnjava Stefanu zašto se vratila. Branko se pravda pred Kristinom za greške iz prošlosti i obećava joj da će se promeniti ako bude oslobođen.

Branko je kriv za ubistvo iz nehata, i osuđen uslovno na dve godine zatvora. Lidija se budi u nepoznatoj privatnoj bolnici u koju ju je Branko smestio. Branko u vili zavodi red, i Mihajlu daje otkaz, na šta Anastasija burno reaguje.

Javni tužilac od Aleksandre pokušava da sazna Brankove tajne, te ona krišom odlazi u svoj atelje na Brankovom imanju. Ispostaviće se da tužilac radi sve u korist Vojina. Kristina saopštava Branku da je trudna. Aleksandra se useljava u svoj atelje bez Brankovog znanja.

U seriji “Dinastija” glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Marija Karan, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić

BONUS VIDEO Branko zatiče Stefana i Viktora na delu! Sledi tuča koja će dovesti do SMRTI!

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement