Connect with us

Domaće serije

Bruner i Donka iz serije “Igra sudbine” stvarno postoje! Evo ko su! (VIDEO)

Mnogi likovi iz serije “Igra sudbine” nose imena ili prezimena dragih ljudi Milice Milše

Published

on

Igra-sudbine-Donka-i-Bruner

Serija “Igra sudbine” postala je svojevrsni TV fenomen. Domaća telenovela je toliko omađijala gledaoce zbog čega mnogi mešaju fikciju i stvarnost. Tako je Milica Milša, popularna Ada Kanački, dobijala razne molbe od svojih obožavalaca.

– Stalno mi traže pare, misleći da sam bogata. Ja jesam bogata, ali sa prijateljima, što imam divnog muža, sina, tetku i familiju. To je moje bogatstvo. Traže mi novac, da im kupim kola, sredim kuću. Ja bih sve to uradila da imam para, ali nemam – rekla je, kroz osmeh, Milica Milša, gostujući nedavno u jednom TV emisiji.

Iako Milica nije bogata kao Ada Kanački, postoje mnoge sličnosti između glumice i njene TV junakinje. A one se ne ogledaju samo u čuvenoj frazi “da za porodicu i pravdu ujedaju kao ris”, sa kojom se Milica poistovećuje i privatno.

Naime, mnogi likovi iz serije “Igra sudbine” postoje u stvarnom životu glavne glumice, a među njima su tetka Lila i najbolji drug Doda.

– Tetka Lila je uvek imala status majke u mom životu. Moja rođena majka je imala najviše poverenja u svoju sestru, a tetka Lila je uvek govorila da je zahvalna mojoj majci što joj je dala dete, odnosno mene. A ja sam zahvalna obema što sam imala dve majke – ispričala je Milica Milša.

Njen suprug Žarko Jokanović, scenarista serije, bio je inspirisan njenom tetkom kada je pisao lik Lile, koju sjajno tumači Danica Ristovski. I požrtvovani Adin drug Doda (igra ga Milorad Damjanović) stvarno postoji, a Milica otkriva da joj on, takođe, u stvarnom životu najbolji prijatelj.

– Iako moj Doda živi u Americi i dalje smo najbolji prijatelji. Naše prijateljstvo datira iz mlađih dana – objasnila je Milica, dodajući da i njeni zakleti neprijatelji iz serije Bruner i Donka de Saeli, takođe, postoje.

Doduše, u stvarnom životu oni nisu negativci, štaviše reč je o njenim dragim rođacima.

– Bruner je prezime moje rođake, dok se sestra od ujaka preziva Saeli. Žarku su se dopala njihova prezimena i došao je na ideju da ih iskoristi u seriji – otkriva Milica Milša.

BONUS VIDEO Igra sudbine 344. epizoda: Ada dovodi Luku i Aleksu da vide Matiju! Evo kako će reagovati!

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement