Connect with us

Domaće serije

Bruner i Donka iz serije “Igra sudbine” stvarno postoje! Evo ko su! (VIDEO)

Mnogi likovi iz serije “Igra sudbine” nose imena ili prezimena dragih ljudi Milice Milše

Published

on

Serija “Igra sudbine” postala je svojevrsni TV fenomen. Domaća telenovela je toliko omađijala gledaoce zbog čega mnogi mešaju fikciju i stvarnost. Tako je Milica Milša, popularna Ada Kanački, dobijala razne molbe od svojih obožavalaca.

– Stalno mi traže pare, misleći da sam bogata. Ja jesam bogata, ali sa prijateljima, što imam divnog muža, sina, tetku i familiju. To je moje bogatstvo. Traže mi novac, da im kupim kola, sredim kuću. Ja bih sve to uradila da imam para, ali nemam – rekla je, kroz osmeh, Milica Milša, gostujući nedavno u jednom TV emisiji.

Iako Milica nije bogata kao Ada Kanački, postoje mnoge sličnosti između glumice i njene TV junakinje. A one se ne ogledaju samo u čuvenoj frazi “da za porodicu i pravdu ujedaju kao ris”, sa kojom se Milica poistovećuje i privatno.

Naime, mnogi likovi iz serije “Igra sudbine” postoje u stvarnom životu glavne glumice, a među njima su tetka Lila i najbolji drug Doda.

– Tetka Lila je uvek imala status majke u mom životu. Moja rođena majka je imala najviše poverenja u svoju sestru, a tetka Lila je uvek govorila da je zahvalna mojoj majci što joj je dala dete, odnosno mene. A ja sam zahvalna obema što sam imala dve majke – ispričala je Milica Milša.

Njen suprug Žarko Jokanović, scenarista serije, bio je inspirisan njenom tetkom kada je pisao lik Lile, koju sjajno tumači Danica Ristovski. I požrtvovani Adin drug Doda (igra ga Milorad Damjanović) stvarno postoji, a Milica otkriva da joj on, takođe, u stvarnom životu najbolji prijatelj.

– Iako moj Doda živi u Americi i dalje smo najbolji prijatelji. Naše prijateljstvo datira iz mlađih dana – objasnila je Milica, dodajući da i njeni zakleti neprijatelji iz serije Bruner i Donka de Saeli, takođe, postoje.

Doduše, u stvarnom životu oni nisu negativci, štaviše reč je o njenim dragim rođacima.

– Bruner je prezime moje rođake, dok se sestra od ujaka preziva Saeli. Žarku su se dopala njihova prezimena i došao je na ideju da ih iskoristi u seriji – otkriva Milica Milša.

BONUS VIDEO Igra sudbine 344. epizoda: Ada dovodi Luku i Aleksu da vide Matiju! Evo kako će reagovati!

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement