Connect with us

Domaće serije

PEVAČICA: Milica Pavlović otkriva ŠTA joj se nije dopalo u SERIJI! OVO joj je BAŠ zasmetalo!

Milica ne krije oduševljenje serijom Pevačica, ali zbog jedne stvari se raduje drugoj sezoni! Evo i koje!

Published

on

Serija Pevačica u subotu 16. oktobra od 21.00 na kanalu Superstar TV imala je svoje veliko finale.

Poslednja od 12 epizoda prve sezone ostavila nas je sa velikim znakom pitanja nad glavama. Iako smo očekivali razrešenje mnogih pitanja, na kraju prvog ciklusa dobili smo „pun autobus“ da o njima razmišljamo do premijere drugog. Ipak, jedna misterija je razrešena. Bojan je sin Vlajne i Crnog maga, koji mu je istovremeno i deda.

Prema nekoj logici, Bojan je ubica. On je ubio Ivanu i sve druge žrtve, i to dok je bio pod dejstvom magije koju mu je bacao Crni mag. Vlajna je ta koja je pokušavala da ga zaštiti od svega, ali moć njenog oca ipak je bila jača.

Glumica Milica Pavlović ne krije oduševljenje serijom i otkriva kakvi su joj utisci posle finalne epizode.

– Jedva čekam da se vratim na kamere i da počnemo snimanje druge sezone. BIlo je ovo sjajno iskustvo za mene. Teško je opisati kako izgleda rad na setu. Taj trenutak kada se cela ekipa raduje zbog nečijeg dobrog kadra. Prezadovoljna sam kako je sve ispalo – poručuje Milica Pavlović dodajući da zbog glume neće dozvoliti da njena karijera trpi.

– Za sada ostajem verna ekipi Nataše Drakulić i Predraga Gage Antonijevića, ali ko zna. Sa prvom ulogom postavila sam sebi zadatak. Sad ako dobijem neku ponudu za film, naravno očekujem da to bude glavna uloga, a i da vidim koga će mi dati za partnera – našalila se Milica, dodajući da je bilo nekih stvari kojima nije bila zadovoljna u seriji Pevačica.

– Uloga je jednostavno bila tako napisana da u prvom delu serije ja samo spavam i drogiram se. I taman kad se našlo malo mesta da vidimo Ivanin karakter, da pokažem nešto više, Ivanu su ubili. Tako da sa te strane nisam imala mnogo sreće, ali zato se već sada radujem drugoj sezoni – ističe Milica, a mi podsećamo da će u drugoj sezoni, prema rečima Nataše Drakulić, lik Ivane Lazić biti sagledan iz mnogo drugih uglova.

BONUS VIDEO CRNA SVADBA: Psihološki HOROR triler od kog ćete zaista OSETITI JEZU! (TREJLER)

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement