Connect with us

Serije

Krimi-drama “Završni udarac” 6. sezona: Od 21. oktobra na kanalu FOX Crime

Šestu sezonu serije “Završni udarac” pratićemo premijerno radnim danima od 22.00 na kanalu FOX Crime

Published

on

Za Brendu Li Džonson kažu da je bila i ostala najbolja detektivka na malom ekranu. Publika je voli, a i kritičari su joj naklonjeni, pa otuda dva najveća TV priznanja – Zlatni globus i Emi nagrada – u vitrini njene interpretatorke Kire Sedžvik. Brenda se vraća na kanal FOX CRIME u šestoj sezoni krimi-drame “Završni udarac” (The Closer), koja je na programu od 21. oktobra, radnim danima u 22.00.

U prvoj od 15 epizoda, čuvena detektivka i njena ekipa sele se u novu, vrhunsku kancelariju. Ali, ubrzo će početi da čeznu za starim poslovnim prostorom, gde je obična bela ploča na zidu bila kudikamo praktičnija od savremene i napredne opreme. Međutim, Brendu to neće pokolebati, pa će kancelariju srediti po sopstvenom ukusu. Osim toga, započeće borba za novog policijskog načelnika, za čije mesto se kandidovao i Vil Papa (Džej Kej Simons).

Ukoliko se Papa domogne nove funkcije i Brendu očekuje unapređenje. Ona će, motivisana jakim političkim igrama, početi da preispituje svoju karijeru. Unapređenje bi mogao da dobije i njen kolega iz odeljenja za pljačke i ubistva – komandant Tejlor (Robert Goset), iako još nema kancelariju u novoj zgradi.

I Brendinog muža, FBI agenta Frica Hauarda (Džon Teni), očekuju promene. Nakon što je odbio unapređenje koje bi ga primoralo da se preseli u Vašington, smeši mu se posao u Los Anđelesu – zahvaljujući kojem bi mnogo više vremena provodio sa Brendom…

Istovremeno, novi zločini se gomilaju, pa će se Brenda i njen tim susresti sa snajperistom koji vreba po bogatoj četvrti, serijskim silovateljem koji žrtve omamljuje elektrošokovima i bitkom za starateljstvo koja se završava dvostrukim ubistvom.

BONUS VIDEO: Serija „Španska princeza“ (The Spanish Princess) od 27. oktobra na kanalu Epic drama

Foto Copyright 2010 Warner Bros. Entertainment Inc. IATSE Seal. All rights reserved.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement