Connect with us

Serije

MLAĐA 7. sezona: Hoće li Lajza ostati sa Čarlsom?

Romantična komedija “Mlađa” vraća se 20. oktobra na kanal FOX Life, gde će se prikazivati sredom od 22.00

Published

on

Autor Daren Star, koji je, takođe, stavio potpis na TV hitove “Beverli hils”, “Melrouz plejs” i “Seks i grad”, potrudio se da gledaocima obezbedi uzbudljivo finale serije Mlađa , u kojem će srceparajućih momenata biti na pretek.

Radnja sedme sezone (od 12 epizoda) nastavlja se tamo gde je stala u šestom ciklusu – na Dajaninom venčanju. Čarls (Piter Herman) je zaprosio Lajzu (Saton Foster), ali ona ne odaje utisak da je oduševljena njegovom ponudom. On je, ipak, spreman da joj da malo vremena kako bi razmislila o tome da li želi sa njim da započne bračni život.

Kelsi (Hilari Daf) nije dobro prihvatila iznenadnu vest da je Zejn (Čarls Majkl Dejvis) napustio “Empirikal”, a dodatno će se šokirati kada bude raskinuo sa njom putem “Fejstajma”. I dok Dajana (Mirijam Šor) uživa na medenom mesecu, Loren (Moli Bernard) će preuzeti njenu ulogu u marketingu.

Lajza odlučuje da se još jednom sretne sa Čarlsom kako bi proverila da li su njih dvoje zaista jedno za drugo. Mada je on bio uveren da će se predomisliti, Lajza je, ipak, shvatila da želi da bude srećno neudata… Hoće li ovaj par doživeti srećan kraj – odgovor ćemo saznati u finalnoj epizodi.

Da se podsetimo, sedma sezona serije „Mlađa“ počinje 20. oktobra na kanalu FOX Life, gde će se prikazivati svake srede od 22.00.

BONUS VIDEO: Serija „Španska princeza“ (The Spanish Princess) od 27. oktobra na kanalu Epic drama

Foto ©2020 Viacom International Inc. All Rights Reserved

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement