Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA Otkrivamo: Evo koliko epizoda gledamo OVOG VIKENDA! Iznenadićete se!

Serija „Crna svadba“ stiže u subotu 23. oktobra na Superstar TV od 21.00!

Published

on

Crna svadba je  psihološki triler autora Strahinje Madžarevića i Nemanje Ćipranića. Svetsku premijeru imala je na 27. Filmskom festivalu u Sarajevu. Prve dve epizode oduševile su publiku, a pred televizijske gledaoce serija stiže 23. oktobra. Seriju kao produkcijske kuće potpisuju Firefly i Telekom Srbija.

Crna svadba počinje sa emitovanjem u subotu 23. oktobra na kanalu Superstar od 21.00, a nedelju dana kasnije gledaćemo je i na RTS 1 u istom terminu. Prvog vikenda na kanalu Superstar TV biće prikazane tri epizode. U subotu 23. oktobra imaćemo dupli užitak, kada će spojeno biti prikazane prva i druga epuzoda, a u nedelju 24. oktobra gledamo i treću.

Na seriji „Crna svadba“ radilo se tri godine. Neke epizode imale su i 19 verzija finalnog scenarija

Radnja serije počinje u malom mestu u istočnoj Srbiji gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Na put razotkrivanju misterije iza ovog zločina staju mnogi ljudski, ali neljudski faktori koji će uzdrmati sve okupljene oko brutalnih ubistava. Da li je u pitanju bolest, magija ili religija? Šta se krije iza priče koja nosi naziv po starom vlaškom obredu?

Uloge tumače:
Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević, Predrag Bjelac, Strahinja Blažić, Mlađan Crkvenjaš, Igor Benčina i mnogi drugi.

BONUS VIDEO CRNA SVADBA: Zavirite u svet VLAŠKE MAGIJE u prvoj domaćoj psihološkoj horor-triler seriji

Izvor FILM I TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement