Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 343. epizoda: ŠOK! Brzutka će pokušati da se UBIJE? A evo i zašto! (VIDEO)

Sofija je na slobodi i dolazi da se obračuna sa Maksimom!

Published

on

Igra sudbine 343. epizoda, koja se emituje na TV Prva od 20.00 u utorak, 19. oktobra konačno će pred svršen čin staviti jednu staru porodičnu priču. Vreme je za raščišćavanje računa u domu Šubarevića. Sofija, Maksim i Božidarka u narednom nastavku napraviće lom. A evo i kako!

Nakon haosa koji je napravila kada je Mili i Uni pokazala fotografije, Luka od Dijane Erski traži da istog trenutka ispravi brljotinu koju je napravila. Hoće li profesionalna jezičara uspeti da Milu i Unu ubedi da radnice iz butike nisu bacile oko na njihove momke?

U međuvremenu, Nora dolazi kod Mile i Une sa zanimljivim zahtevom. Nju zanima, hoće li njih dve moći da idu sa njom na žurku budući da Vid neće biti tu. Zahvaljujući tome, Una shvata da je nešto u vezi sa seminarom čudno. Da li uopšte postoji seminar? I ako ne, ko stoji iza cele priče? Zašto nema Vida?

Zbog uspešno obavljenog poligrafa, inspektorka Stana biva primorana da pusti Sofiju iz pritvora. Po dolasku kući, ona momentalno napada brata i naziva ga psetom. Posvađaće se, a onda će uslediti najveći šok. Maksim će u besu krenuti na Sofiju, a Božidarka će tada zgrabiti kuhinjski nož. Kome ga je namenila – Sofiji, Maksimu ili sebi?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 343. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement