Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 32. epizoda -Bojan saznaje PRAVU istinu o bebi! A evo i KO mu je rekao!

Jelisaveta je u problemu! Neko blizak spreman je da Bojanu otkrije sve

Published

on

Kolo sreće 32. epizoda koja je na programu TV Prva u utorak, 19. oktobra od 21.00 konačno će Jelisavetu izvesti pred strašan sud. Njena laž neće proći nekažnjeno. Vreme je da Bojan otkrije istinu, a evo i iz čijih usta.

Nakon pomalo čudne situacije u kojoj su se Bojan i Jelisaveta našli kada je on iznenada uleteo kod ginekologa, Bojan sve više sumnja u to da je Jelisaveta trudna ili da je dete njegovo. Neki crv sumnje mu ne da mira. On zna da ona nešto krije od njega i pokušaće da je ispita direktno. Međutim, u priču će se tada umešati i njena  drugarica iz pansiona koja je spremna da mu ispriča „istinu o bebi“.​

Šta je to što će Bojan saznati od nje? Koja vrsta istine će to biti? Prava, da bebe nema? Ili neka od verzija koje će mu ponuditi dve urotnice? Hoće li ponovo pokušati da ga prevare? I da li će im Bojan to dozvoliti?

Ko zna, možda baš sad na površinu ispliva i Spasino ime. Hoće li Bojan saznati da beba zaista postoji, ali da je neko drugi njen otac?

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (32. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Igra sudbine 342. epizoda: Matija saznaje da je Sofija abortirala njegovo dete! Sledi ŠOK!

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement