Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 345. epizoda – ŠOK! Bruner dobija PAKET od ADE! A evo KO je u NJEMU!

Brunera čeka neprijatno iznenađenje. Evo o čemu je reč!

Published

on

Igra sudbine 345. epizoda koja će zavrteti naš svet u četvrtak 21. oktobra od 20.00 na TV Prva, ovog puta će ga stvarno dobro uzdrmati. Iz korena.

Ada je rešena da uništi Brunera. Vreme je da se stari lisac satera u rupu iz koje je izašao. Pitamo se hoće li mu se na tom putovanju pridružiti još neko. Međutim, Ada nije sama. Vukašin joj dodatno popravlja raspoloženje. Kaže da je obavešten da će Bruner upravo u trenutku dok razgovaraju, u zatvoru primiti neočekivan paket.

Da se ne biste dalje pitali šta će biti u paketu, rešavamo vam dilemu odmah. „Paket“ stiže, a u paketu je – Zvonimir. Kojim povodom i u angažmanu. To najbolje zna Vukašin. A mi donekle sumnjamo da će Zvonko i Bruner sada biti cimeri? Na taj način, Ada bi mogla da prati svaki Brunerov pokret. Znala bi ko mu donosi i kakve informacije. Kako li će Bruner reagovati na novo iznenađenje.

BONUS VIDEO Igra sudbine 345. epizoda: ŠOK! Sofija priznala je Matiji da ga VOLI? Hoće li on preživeti?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 345. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

 

Advertisement