Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA Otkrivamo: Kada počinje snimanje ŠESTE sezone i hoćemo li gledati UBICE 7?

Nataša Drakulić za Film i TV otkriva sve o novim sezonama serije „Ubice mog oca“

Published

on

Serija „Ubice mog oca“ vraća nam se sa petom sezonom oko novogodišnjih praznika na male ekrane. Novi ciklus pratimo na kanalu Superstar, dok će sa nedelju dana zakašnjenja početi i emitovanje na RTS-u. Kako smo saznali od scenaristkinje serije Nataše Drakulić, šesta sezona je u planu.

Kako nam je objasnila, ako sve bude u redu, prema planu će snimanje novog ciklusa započeti u decembru, a serija će se emitovati tokom naredne godine. O tome šta će nam doneti peta sezona već smo dosta čitali i pisali. Zbog toga smo Natašu upitali šta je za nju bio najveći izazov u ovom ciklusu i kuda nas priča vodi dalje.

Imate li već neke obrise šestog nastavka? Kada bi moglo početi snimanje?

– Ako sve bude u redu, polovinom decembra krećemo u snimanje nove sezone. Kada je reč o izazovima u petom ciklusu sve je bilo nekako novo. Zbog epidemiološke situacije smo prvi put snimali zimi što je za ekipu naviknutu da se “kuva”po velikim vrućinama leti bio veliki izazov. Za početak, i glumcima je trebala nova garderoba. Prvi put imamo prošlost. Naše radnje su uvek do sada išle linearno i hronolški. Imamo i lik mrtvog, ali najvažnijeg čoveka u životu inspektora Aleksandra Jakovljevića – njegovog oca Mileta. Mislim da se Vladan Gajović izuzetno snašao. Bilo je tu još mnogo toga novoga, ali uvek ponavljam – glumci i ekipa vole ovu seriju, ona je sve promenila u televizijskom žanru.

Šta za vas lično znači serija „Ubice mog oca“?

Ove godine 23. oktobra biće 5 godina od premijere. Kad pomislim šta smo sve prošli ubeđujući nekoga da treba da se radi, pa onda i sam proces rada, seljenja na druge kanale. Tu staje čitav jedan svemir. Ali traje samo zato što ima svoju vernu publiku. Bilo je i teških momenata. Smrt Nebojše Glogovca. Nekako još se ponašam kao da je on tu, samo se dugo nismo videli, ali kao da ću ga uskoro sresti. Tamo na Dorćolu i onda ćemo sesti i zasesti…  Lično mi je ta serija donela velika prijateljstva i to je navažnije. Kad krene svako novo snimanje- ja se osećam kao kući da se vraćam.

Kada ste prošli put najavili petu sezonu “Ubica” u istom dahu najavljen je i šesti ciklus. Razmišljate li već o sedmoj sezoni?

– Čekajte prvo da snimimo šestu (smeh).

BONUS VIDEO Zavirite u svet vlaške magije i otkrijte zašto je CRNA SVADBA najjezivija serija ove sezone!

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement