Connect with us

Sadržaj epizoda

Radio Mileva 28. epizoda: Mileva i Cveta nameštaju Nataliji udvarača! Evo o kome se radi…

“Radio Mileva” 28. epizoda je na programu RTS 1 u sredu, 20. oktobra, od 20.05.

Published

on

“Radio Mileva” 28. epizoda (sreda, 20. oktobar): Mileva ubeđuje ćerku Nataliju da je krajnje vreme da pronađe muškarca koji će da joj pomogne da se izvuče iz svakodnevne učmalosti u kojoj se nalazi. Cveta je ubeđena da u njihovoj zgradi ima dobrih prilika za nju.

Savet za svoju ćerku traži od psihijatra, doktora Marića, koji živi u njihovoj zgradi. Doktor Marić veruje da će Natalija sigurno da sretne nekoga u koga će da se zaljubi. Milevi to nije dovoljno. Misli da bi bilo najbolje da ona nešto preduzme i pronađe odgovarajućeg muškarca za Nataliju.

Izbor pada na Leona. Mileva smatra da i nije baš idealan za Nataliju, jer smatra da je opaljen “mokrom čarapom”. Ali, Cveta smatra da je zanimljiv. Zbog toga će izrežirati njihov “slučajan” susret. Hoće li im ovo provodadžisanje uspeti?

Režiju serija “Radio Mileva” (28. epizoda) potpisuje Elmir Jukić. Milevu Olga Odanović, a u ostalim ulogama pojavljuju se Marija Vicković, Kris Gavrić, Nikola Kojo, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Svetozar Cvetković, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

BONUS VIDEO SMEH DO SUZA: Danica Maksimović od „Tesne kože“ do „Pevačice“ – IMIDŽ JE (UVEK BIO) BITAN!

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement