Connect with us

Sadržaj epizoda

Crna svadba 1. epizoda: Mitar iznenada ubija 11-oro komšija! Pomračenje uma ili vlaška magija? (VIDEO)

Crna svadba 1. epizoda na programu je u subotu 23. oktobra, na kanalu Superstar, od 21.00

Published

on

Crna-svadba-1-epizoda

Crna svadba 1. epizoda (subota, 23. oktobar): Mitar, gastarbajter i stanovnik sela u istočnoj Srbiji, pokušava da pronađe mir u svojoj kući u kojoj živi sa nevenčanom suprugom i njenom majkom.

Jednog dana, iznenada, Mitar uzima staru pušku sakrivenu u dvorištu i njome nasumično počinje da ubija komšije u selu. Nakon što ubije 11 ljudi, kao taoca uzima lokalnu konobaricu.

Petar, psiholog, pregovarač za krizne situacije u BIA, vodi samački život, koji u slobodno vreme ispunjava alkoholom. Petar biva pozvan da kao pregovarač ode u selu u kojem se dogodio masakr. On pokuša da smiri Mitra i ubedi ga da se dobrovoljno preda policiji.

Crna svadba 1. epizoda biće prikazana i 30. oktobra od 20.05 na RTS 1.

Radnja serije “Crna svadba” počinje u malom mestu u istočnoj Srbiji, gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Na put razotkrivanju misterije iza ovog zločina staju mnogi ljudski, ali neljudski faktori koji će uzdrmati sve okupljene oko brutalnih ubistava. Da li je u pitanju bolest, magija ili religija? Šta se krije iza priče koja nosi naziv po starom vlaškom obredu?

U seriji “Crna svadba” (1. epizoda) glavne uloge igraju: Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević, Predrag Bjelac, Strahinja Blažić, Mlađan Crkvenjaš, Igor Benčina i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Upoznajte glavne likove serije CRNA SVADBA

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement