Connect with us

Sadržaj epizoda

Crna svadba 2. epizoda: Misteriozni monah Tihon stiže u Beograd! On zna šta se krije iza masakra! (VIDEO)

Crna svadba 2. epizoda na programu je u nedelju 24. oktobra, na kanalu Superstar, od 21.00

Published

on

Crna svadba 2. epizoda (nedelja, 24. oktobar): Posle masakra, u kojem je ubio više od desetoro ljudi, Mitar puca sebi u glavu.

Odmah biva prebačen na VMA u komatoznom stanju, a inspektori Tomić i Blagojević preuzimaju slučaj. Za potrebe veštačenja pozivaju poznatu i medijski poznatu psihološkinju Natašu Janković.

Misteriozni monah Tihon, nakon vesti o masakru u vlaškom selu, dolazi u Beograd i počinje da prati Natašu.

Paralelno sa sadašnjim događajima, pratimo priču sportskog komentatora Miće Đurića iz 1976, koji pod nerazjašnjenim okolnostima ostaje bez glasa nakon jedne od utakmica…

Crna svadba 2. epizoda biće prikazana i 31. oktobra,  u nedelju od 20.05 na RTS 1.

Radnja serije “Crna svadba” počinje u malom mestu u istočnoj Srbiji, gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Na put razotkrivanju misterije iza ovog zločina staju mnogi ljudski, ali neljudski faktori koji će uzdrmati sve okupljene oko brutalnih ubistava. Da li je u pitanju bolest, magija ili religija? Šta se krije iza priče koja nosi naziv po starom vlaškom obredu?

U seriji “Crna svadba” (2. epizoda) glavne uloge igraju: Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević, Predrag Bjelac, Strahinja Blažić, Mlađan Crkvenjaš, Igor Benčina i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Upoznajte glavne likove serije CRNA SVADBA

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement