Connect with us

Sadržaj epizoda

„Igra sudbine“ donosi novi ŠOK! Riter planira da POBIJE sve u porodici KANAČKI! Evo i KAKO (VIDEO)!

Riter se zaklinje – SVI će odleteti u vazduh!

Published

on

Igra sudbine 346. epizoda kao i svaka prethodna, a verujemo i buduća, doneće nam haos kakav smo dugo priželjkivali. Prvo će Sofija postrojiti sve i staviti im do znanja da između nje i Matije niko ne može da stane. Pa čak ni Ada Kanački.

I dok Sofija bude pravila plan kako da kidnapuje Matiju o čemu više možete pročitati OVDE, svoj plan pravi i Riter.

Ali prvo da vidimo hoće li Aleksa uspeti da zadrži Milu i Unu ili će njih dve ipak isterati svoje? Aleksa ima plan. Pokušaće da „prevesla“ Milevicu izmišljenom pričom o nagradi koju bi trebalo da joj uruče Una i Mila.

Za to vreme Cole prenosi informaciju da je Bruner od svog advokata tražio da potruje sve njegove uhapšene saradnike. Kako će na to reagovati Brunerovi pajtašai i partneri? Hoće li to uneti razdor među dojučerašnje prijatelje?

Da su geni čudo potvrđuje Riter koji saopštava ocu da će uništiti porodicu Kanački i da će svi odleteti u vazduh!​

BONUS VIDEO Igra sudbine 346. epizoda: Riter planira da „Kan holding“ digne u vazduh!

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 345. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement