Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 35. epizoda: Persida je na STUBU SRAMA! Kosta i Elena imaju novi plan! O čemu je reč? (VIDEO)

Svi su u šoku zbog Marine ispovesti! Osim Elene i Koste. Za njih se sve odvija po planu

Published

on

Kolo sreće 35. epizoda, koje startuje na TV Prva u petak, 22. oktobra od 21.00 donosi u Sopot haos kakav dugo nije viđen u ovoj varošici.

Mara je u prethodnoj epizodi otvorila dušu. Pred svima je „prosula“ istinu o svom detetu koje joj je Persida iz ruku otela, i sada još planira dodatno da je vara i uzima pare dajući joj nadu da zna gde se on nalazi. Nakon što je ovo sve otkrila u Sopotu vlada muk. Pitanja se ređaju.

Mari otac prebacuje što mu tada nije rekla istinu, jer on dete ne bi dao. Bojan je krivi što je ćutala i krila od porodice tolike godine. Ljuba je smogao snage da se otrgne od Perside i da joj tačno kaže ko je ukaljao obraz.

I dok se oni vrte u krug Elena i Kosta razrađuju plan!​ Šta li je sledeće što će smisliti?

BONUS VIDEO Kolo srece 35. epizoda: Persida leti na ulicu!

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (35. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Continue Reading
Advertisement