Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine: Riter otkriva Sofiji da je podmetnuo BOMBU! Njen odgovor će ga ŠOKIRATI! (VIDEO)

Hoće li Riterovo priznanje zasmetati Sofiji Šubarević?

Published

on

Igra sudbine 347. epizoda osim toga što je razdvojila Adu Kanački od Luke i Alekse donosi nam još jedan veliki šok. Tiče se negativaca, a mi donekle slutimo da će zbog onoga što sledi na „tamnoj strani Meseca“ uskoro neke zlice promeniti stranu za koju igraju.

Sofija histeriše na majku, jer je njoj i Matiji napravila pakao od života. Ona Brzutku krivi za sve loše što joj se događa u životu. Kako je mogla Matiji da kaže za bebu. Sofija shvata da je sama i da je jedini saveznik kog ima upravo Matija koji sada nemoćan leži na postelji.

Pritisak je prevelik. Ona zna da se izvukla iz zatvora, ali zna i to da je Brunerovi ljudi neće tek tako ostaviti na miru. Ako se setimo scene u kojoj je Brzutka došla u zatvor kod Sofije da joj prenese poruku od Ritera – Sofija tada nije potvrdila da ona i dalje radi za porodicu Bruner. Da li je ta tišina znak velike promene koja očekuje Sofiju? Da li se ona menja?

U svakom slučaju stepenica ka toj promeni biće i ono što će upravo saznati od Ritera. On ima veliko saopštenje za Sofiju. Podmetnuo je BOMBU. I sada čeka da ona eksplodira. ​Gde je podmetnuo? Da li je reč o Kan Holdingu? Ili o Adinoj vili? Ili je, možda, reč o figurativnoj bombi?

Možda je u Adine redove ubacio svog saradnika, špijuna, podmetnuo neku pakost, možda čak i Komarca i sada čeka da vidi šta će se dalje dogoditi!

BONUS VIDEO Igra sudbine 347. epizoda: Hoće li Sofija preći u Riterov tim?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 347. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement