Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO Žarko Jokanović: FILM i TV je kumovao TREĆOJ SEZONI serije IGRA SUDBINE! (VIDEO)

Poslao sam ljudima sa PRVE vaš tekst i odluka je brzo doneta

Published

on

Igra sudbine dobija treću sezonu! Ova vest odjeknula je poput bombe poslednjeg dana ove radne nedelje. Naime, odlukom TV Prva na kojoj se serija emitovala od prve epizode Igra sudbine dobila je zeleno svetlo za novi treći ciklus.

Kako smo ekskluzivno saznali u razgovoru sa Žarkom Jokanovićem, scenaristom najdugovečnije i najgledanije srpske serije snimanja se nastavljaju u decembru. On sada odlazi na zasluženi odmor, nakon čega ga čeka veliki izazov.

– Posle 12.000 strana i serije na koju sam već stavio tačku, sada me čeka ozbiljan posao. Serija već ima svoj predviđen kraj, sada ću morati da vidim kako da se nadoveže nastavak i nove priče – poručuje Jokanović presećan zbog odluke TV Prva da podrži seriju koja je tokom dve godine ubedljivo obarala sve rekorde u gledanosti. A ono što je nas posebno obradovalo jeste priznanje Žarka Jokanovića da je  upravo naš portal kumovao tome da Igra sudbine dobije novu sezonu.

– Tako je. Posle kraja snimanja za nas je priča bila završena. Zvanično, serija je bila gotova i mi smo na nju stavili tačku. Međutim, onda je na vašem sajtu objavljen tekst Zašto je “Igra sudbine” završena pre vremena? (VIDEO) , ja sam poslao taj tekst ljudima sa Prve i posle toga se sve brzo izdešavalo, bukvalno preko noći. Juče je zvanično doneta odluka da se serija nastavlja, i slobodno može da se kaže da je vaš sajt kumovao nastavku serije – poručuje Žarko u ekskluzivnom razgovoru za FILM i TV, dodajući da je TV Prva oduvek bila sigurna da će nastaviti ovaj projekat, budući da je reč o hit seriji.

BONUS VIDEO Igra sudbine 347. epizoda: Hoće li Sofija preći u Riterov tim?

Pomenuti tekst koji je Žarka Jokanovića inspirisao da sa TV Prvom razgovara o nastavku na našem portalu pročitalo je više od 60.000 ljudi.

Foto Prva

Izvor Film i TV!

Advertisement