Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 347. epizoda: ŠOK! Ada napušta LUKU I ALEKSU? OVO im ne može OPROSTITI! (VIDEO)

Luka i Aleksa su u velikom problemu! Ada im okreće leđa. A evo i zbog čega

Published

on

Igra sudbine 347. epizoda doneće pravi haos u živote naših dobrih, a i onih loših junaka! Vreme je za UBRZANJE! Kada naredna epizoda u ponedeljak, 25. oktobra bude stigla na naše male ekrane u terminu na koji smo već navikli od 20.00 na TV Prva za sve će već biti kasno. Situacija izmiče kontroli.

Haosu će prethoditi jedna lepa vest. Ada i Ivan će se konačno posvetiti svojoj vezi i ljubavi. Naime, kada čuje Adinu ideju da na par dana odu u Pariz samo njih dvoje, Ivan će biti veoma iznenađen. Možda je ovo pravo vreme da se njih dvoje bolje upoznaju i zbliže. Sigurni smo da bi to obradovalo mnoge. Izuzev, možda, tetka Lile.

Ipak, njihovo putovanje pašće u drugi plan. Lukine i Aleksine namere da svima prirede iznenađenje za pamćenje padaju u drugi plan. Na sveopštu ujdurmu i teorije o tome da Aleksa i Luka imaju ljubavnice, pada i Ada. Ona je poludela kada je čula šta se priča. Zbog toga je spremna da im napravi veliki problem.

Stvari se dodatno komplikuju kada Strahinja prozre još jednu Nadinu laž… Naravno, reč je o tajni koju ona krije za Aleksu i Luku. Međutim, Strahinju razlog ne zanima previše. On počinje da gubi poverenje u nju.

BONUS VIDEO Igra sudbine 347. epizoda: Hoće li Sofija preći u Riterov tim?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 347. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement