Connect with us

Domaće serije

HIT! IGRA SUDBINE dobila TREĆU SEZONU! Nastavlja se snimanje! (VIDEO)

Evo i kada počinje snimanje novih epizoda!

Published

on

Igra sudbine  dobija nastavak. Televizija Prva je odlučila da nastavi snimanje ovog projekta. Fanovi popularne domaće telenovele su bili razočarani kada su čuli da je pala poslednja klapa njihove omiljene serije, tako da su svakodnevno vršili “pritisak” na čelne ljude televizije.

Iako je scenarista Žarko Jokanović izjavio da stavlja tačku na ovaj projekat, i da će gledaoci do januara 2022. godine videti neočekivane događaje sa svojim omiljenim junacima, popularna saga se ipak nastavlja, odnosno molbe gledalaca su vrlo brzo uslišene.

Snimanje se nastavlja, a scenarista je presrećan jer otvara novu stranicu. Obećava da će u porodicama Kanački i Ožegović biti svega, intriga, skandala, suza i zavada, ali i prijateljstava i ljubavi koje pobeđuju sva iskušenja. Gledaoce očekuju još uzbudljivije epizode od januara.

– Kao što je i u seriji “Igra sudbine” sve bilo iznenađujuće i nepredvidljivo – tako je iznenađujuće i nepredvidivo sve što je u vezi snimanja serije “Igra sudbine”. Samo nekoliko dana nakon završetka snimanja druge sezone, kada sam bio ubeđen da sam stavio tačku na 12.000 ispisanih strana teksta, ispostavilo se da se ta tačka pretvara u zapetu. Ovoj odluci radovaće se milioni ljudi koji svakodnevno prate seriju ne samo u našoj zemlji i regionu, nego i svi oni koji je gledaju na svim kontinentima širom zemaljske kugle, odakle su nam se takođe javljali, očajni nakon informacije da je sudija svirao kraj. Ipak, želja TV Prva da bude na strani svoje publike, što prava televizija uvek radi, posle “kraja” igramo produžetke – u kojima će, kao i do sada biti potvrđeno ono što je bila suština naše priče: “Ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled” – naglašava Jokanović.

BONUS VIDEO Igra sudbine 347. epizoda: Hoće li Sofija preći u Riterov tim?

Izvor Film i TV/Blic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement