Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE u novim epizodama donosi VELIKI ŠOK! Sofija KONAČNO postaje DOBRA? (VIDEO)

Da li je došlo vreme za najveći šok serije IGRA SUDBINE?

Published

on

Igra sudbine“ u narednom periodu mogla bi da nas sprovede kroz parvi rolerkoster emocija i uzbuđenja. Za sada sve miriše na velike turbulencije u predstojećim epizodama. A šta nas navodi da pomislimo na to?

Kao prvo i najvažnije, situacija u zlom taboru, onom iza rešetaka, postaje veoma dinamična. Zlikovci počinju da se komešaju i poput divljih zveri napadaju jedni na druge, jer im nije jasno odakle im preti najveća opasnost. Dodatna otežavajuća okolnost je to što niko od njih zbog položaja u kom se nalazi ne može da sagleda situaciju u celosti.

Svi poseduju samo deo cele informacije, a niko ne zna kako izgleda onaj ostatak. I da li je cela informacija tačna i ide li za ili protiv njihovih interesa. U takvoj atmosferi greške lako nastaju. A počiniće ih mnogi.

Igra sudbine – Sofija donosi IZNENAĐENJE!

Brunerov sin je spreman na sve da uništi porodicu Kanački. Međutim, on ne vidi da su se svi saveznici već razbežali. Donka je odavno odjezdila kod Ade Kanački da zakopava ratne sekire. Janko je naivno pristao na saradnju po bilo kojoj ceni. Zvonimir takođe. Umesto da svojim gazdama čuvaju leđa, oni su im već zaboli nož u leđa do pola. A ni gazde ne prezaju da prekrate život svojim saradnicima. Bruner među prvima.

Sve to uticaće na ono što sledi. Riter je krenuo u finalnu bitku. Spreman je da uništi Adu Kanački. Kako je ocu već objasnio, bombu je postavio, a sada čeka da ona eksplodira. U narednim epizodama to otkriće saopštiće i Sofiji. Šubarevićku čeka veliko izenanađenje, a mi donekle slutimo da joj se neće dopasti.

Da li je Sofiji u interesu da sad bude uz Brunera? Hoćemo li u narednim epizodama videti veliku Sofijinu transformaciju? Da li dolazi trenutak kada će Sofija između dve strane – dobra i zla, prvi put prići Adi Kanački? Da li Sofija postaje dobra? I hoće li Sofijino pokajanje, o kom smo već ranije pisali biti iskreno ili sa nekim predumišljajem? Ima li šanse da ova zmija promeni i ćud i kožu? I to već sledeće nedelje?

BONUS VIDEO Igra sudbine 347. epizoda: Hoće li Sofija preći u Riterov tim?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 347. epizoda igraju:

Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

 

Advertisement