Connect with us

Domaće serije

Otkrivamo: Evo koja serija počinje posle “Pevačice” na TV Pink (VIDEO)

Umesto “Pevačice” gledaćemo novu porodičnu seriju autora Slobodana Šuljagića

Published

on

Prva sezona serije “Pevačica” zvanično je završena prošlog vikenda na kanalu Superstar, ali i proteklog petka na TV Pink. I pre nego što je počela da se emituje, ova krimi-drama dobila je zeleno svetlo za snimanje drugog ciklusa.

I dok čekamo nove epizode “Pevačice”, koje počinju da se snimaju u martu sledeće godine, uživaćemo u novim serijama. Kako na Superstar-u, tako i na TV Pink.

Termin petkom od 21.00 na kanalu TV Pink od sledećeg petka, 29. oktobra, preuzeće “Neki bolji ljudi”. Domaća serija autora Slobodana Šuljagića počela je početkom septembra da se prikazuje na istom kanalu, ali ubrzo je skinuta sa programa iz nepoznatog razloga, da bi na njeno mesto ubrzo došla “Dinastija”.

Neki-bolji-ljudi

Neki bolji ljudi

“Neki bolji ljudi” su porodična serija, čije glavne junake predstavljaju članovi porodice Urošević i Graovac. Tri generacije pod jednim krovom, u komšijskim stanovima, predstavljaju idealan teren za sukobe generacija i sistema vrednosti, ali i fini humor. Zgode i nezgode bračnog života, muke odrastanja, porodični i egzistencijalni problemi – sve to prati život porodice Urošević–Graovac kroz 66 epizoda.

BONUS VIDEO Kolo srece 36. epizoda: Danica je u frci! Njena afera uskoro će biti razotkrivena!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva / Instagram

Izvor filmitv.rs

Advertisement