Connect with us

STARS

U seriji IGRA SUDBINE glumi je Danica Ristovski! A evo kako izgleda PRAVA TETKA LILA! (FOTO)

Ima li sličnosti? Milica Milša stvarno ima TETKA LILU, a evo kako ona izgleda!

Published

on

Igra sudbine tokom dosadašnjih 300 i kusur epizoda izrodila je mnogobrojne zanimljive likove po kojima ćemo, između ostalog, pamtiti seriju. Oni koji čine okosnicu ove zabavne družine su naravno Ada Kanački i njeni sinovi (iako je samo jedan pravi). Ipak, ne smemo zaboraviti ni ostatak ekipe. Mila, Una, Nada, Ivan, Strahinja, Jelena, Debeljko, Sofija, Dijana Erski, Pančeta, Tića, Bruner, Riter… teško je sve obuhvatiti jednim pasusom.

Ipak, jedna od svih tih osoba u životu Ade Kanački, ali i Milice Milše zauzima posebno mesto. Naravno, reč je o tetka Lili. Kako je to već Milica objasnila, Lila jeste lik iz serije, ali i jedna od najvažnijih žena u njenom životu. U seriji je Lila poput inspektora Gestapoa ili Ozne. Sve želi da zna, ali i sve sazna. Njenom budnom oku, uhu, nosu… ništa ne može da promakne.

U privatnom životu Lila je neko ko je oduvek bio veoma blizak Milici Milši. Kako je to otkrila prilikom jednog gostovanja, Milica likom, ali i karakterom najviše podseća na svoju tetku, koja ju je celog života bodrila i bila joj snažna podrška.

Baš kao što je tetka Lila to Adi Kanački u seriji. Osim što je, možda, malo tvrđi orah, pa Adi Kanački zadaje veće muke nego što to inače radi Milicina tetka u stvarnosti.

Žarko dobro poznaje Milicinu porodicu, pa su mnogi likovi „pozajmljeni“ iz života naše poznate glumice. Koji još likovi zaista postoje otkrijte klikom OVDE, a mi vam donosimo fotografiju prave tetka Lile. Na slici se vidi da je Lila, baš kao i u seriji – prava dama, pa zato i ne čudi što mnogi vide veliku sličnost Milice Milše i njene tetke.

Tetka Lila Igra sudbine

Prava tetka Lila Milice Milše

A mi vas pitamo liči li prava tetka Lila na onu iz serije? Nama se čini da podudarnosti ima. Šta vi kažete?

BONUS VIDEO Igra sudbine 347. epizoda: Hoće li Sofija preći u Riterov tim?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

 

Advertisement