Connect with us

STARS

Matea Milosavljević: Zbog Sofije ne može da nađe dečka! Evo zašto se nikada neće udati!

Premda nema nameru da raspiše tender za novog dečka, Matea Milosavljević priznaje da bi volela da se zaljubi.

Published

on

Matea-Milosavljevic-Sofija-Igra-sudbine

Glumica Matea Milosavljević, koju gledamo u seriji “Igra sudbine”, nema problem sa tim da prva priđe muškarcu koji joj se dopadne. Ali, više bi volela da neko nju osvoji duhovitošću i romantičnim pristupom. Mada, smatra da je današnje vreme ubilo romantiku.

– Ne očajavam zbog toga što nisam u vezi, nikad mi lepše u životu nije bilo, ali sam otvorena za ljubav. Možda kosmos za mene kuje neke drugačije planove, a možda je nama glumicama teže da nađemo dečka nego ostalim devojkama, jer nam treba partner koji u potpunosti razume naš posao, da provodimo po ceo dan na setu, da su ljubavne scene gluma, da nam prilaze fanovi jer vole naše uloge.

“Naš muškarac ne sme da bude ljubomoran i mora mnogo da bude siguran u sebe”, kaže Matea Milosavljević.

Glumica otkriva i da li joj se udvaraju muškarci:

– Uopšte ne znam zašto, ali meni u poslednje vreme niko ne prilazi. Sebi delujem druželjubivo, otvoreno. Postoje neki pokušaji udvaranja kojima ja, ako u startu vidim da nije to to, ne pridajem značaj. Sviđa mi se originalan, duhovit pristup. Sve je manje udvaranja koja su romantična.

Matea kaže da je više detinjasta nego romantična:

– Možda je i u tome problem, što ja sebe doživljavam kao jedno veliko dete. Zapravo, ja sam žena koja je osvestila dete u sebi, koja ga neguje. Ali, iako čuvam tu svoju detinju stranu, vrlo sam odgovorna, samostalna. Ne živim sama, ne zato što to ne bih mogla, već zbog toga što sam izuzetno vezana za baku i kuću u kojoj nas dve stanujemo.

Glumica kaže da joj nije problema da prva priđe muškarcu koji joj se dopada.

“Mislim da sam većinu svojih momaka ja smuvala”, otkriva Matea Milosavljević.

– Ne plašim se odbijanja. Evo u čemu je stvar. Izgleda da nisam tipična žena jer u sebi imam mnogo muške energije. Zapravo sam pola-pola, s jedne strane se često ponašam kao muškarac, a sa druge sam i te kako ženstvena.

Glumica otkriva da li sebe vidi kao porodičnu ženu:

– Vidim sebe kao majku, a opet, svesna sam da je to najzahtevnija uloga u životu svake žene. Ne shvatam je olako, i znam da nikad neću ishitreno doneti odluku da postanem majka, jer detetu želim apsolutno da se posvetim. Volela bih da imam jednu malu divlju devojčicu. Ali, trenutno nemam partnera i ne razmišljam u tom pravcu. Inače sam potpuno okej sa tim da neka žena ne želi da ima decu. Kod nas se podrazumeva da svaka mora da rodi ili da treba da razmišlja o majčinstvu kad dođe u određene godine.

– Volela bih da oslobodimo žene tog tereta i da im makar ne postavljamo pitanja o tome kada će se udati i roditi. To su lične, individualne stvari koje se tiču samo te žene, njena su odluka i ne treba niko drugi da se pita za to, niti da komentariše. Nisam imala takva pitanja i pritiske u svom okruženju, ali sam jednom naišla na neke gospođe u parku koje su mi rekle: “Bolje ti je da šetaš dete nego tog psa” – dodaje glumica.

Na pitanje da li bi mogla lako da napusti Srbiju, Matea kaže:

– Da, odmah. Ne mislim da je u inostranstvu lakše, lepše i bolje živeti, to naravno zavisi od zemlje do zemlje, ali mene vuku daljine. Volela bih da odem u Italiju. Tamo mi je sve predivno: kultura, jezik, kuhinja. Potpuno odgovara mom senzibilitetu. Obožavam Napulj.

Matea Milosavljević: Ljubav sa strancem

Glumica priznaje i da bi mogla da se zabavlja sa strancem:

– O, da. Moguće da mi treba dečko koji nije sa naših prostora. Čini mi se da su momci iz sveta otvoreniji, slobodniji, kapiraju neke stvari koje većina ovdašnjih nikako da skapira, pre svega da ne postoji podela na muške i ženske poslove, da žena ne mora da kuva. Mi baš insistiramo na tom balkanskom mentalitetu, da je žena – žena, a muško – muško.

Na pitanje da li veruje u brak, Matea kaže:

– Verujem, iako sam dete razvedenih roditelja. Opet, brak kao brak, kao papir, kao društveni konstrukt, meni ništa ne znači. Verujem u odnos dvoje ljudi. Ako se dvoje nađu, vole, odlično funkcionišu, taj papir je nebitan, čak mi se čini da nekad i upropasti odnos. Kad se zavetujete na večnu ljubav, kao da odmah proradi Marfijev zakon. Želim da živim u zajednici sa partnerom koji će moj život činiti boljim, lepšim, kao i ja njegov. Nisam sigurna za brak, ali zasigurno znam da svadbu nikad ne bih pravila. Ceo taj koncept mi se uopšte ne dopada.

BONUS VIDEO Igra sudbine 347. epizoda: Hoće li Sofija preći u Riterov tim?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs / Glorija

Advertisement