Connect with us

STARS

IGRA SUDBINE: Procurila FOTKA! Donka i Ada Kanački najbolje PRIJATELJICE! (FOTO)

Od ove slike i Boško bi se šokirao!

Published

on

Serija „Igra sudbine“ do sada nam je donela mnoga iznenađenja. Neka od njih su nas nasmejala i učinila radosnim, neka razljutila, a ima i onih koja su nas zabrinula. Neizvesnost je sinonim za najdugovečniju i najgledaniju srpsku seriju, a ono što nam tek predstoji, i to u trećoj sezoni, prema rečima scenariste Žarka Jokanovića, ne možemo ni zamisliti.

Epizode koje smo pratili prethodnih dana, upućuju nas donekle u kom pravcu bi mogla situacija da se razvija. Ono što je nama bilo najzanimljivije jeste ruka pomirenja koju je baronica Donka Desaeli pružila Adi Kanački. Posle svih peripetija i smicalica koje je priredila Adi njenoj porodici, takav zahtev je ravan skandalu.

Da podsetimo – Donka je Adu opljačkala, prevarila više puta, Lili napravila pakao od života, a tokom cele serije glavnim junacima radi iza leđa. Na njenom tragu je međunarodna policija. U Srbiji je sarađivala sa svima koji su na bilo koji način mogli da povrede Adu i njene najbliže.

O vezama sa Brunerom i ostalim negativcima da i ne govorimo. Ako bismo tražili jednu osobu na čitavom svetu za koju bi se moglo reći da je zla bez ijedne dobre osobine, onda bi to sasvim sigurno bila Donka. Lažna baronica i prava prevarantkinja kakvu svet nije video. Ipak, ne treba zaboraviti da je Donka pre svega toga bila, verovali ili ne – prijatelj porodice Kanački. Prijatelj koji ih je izdao i umalo sve oterao u zatvor.

Iako neprijateljstvo između Ade i Donke traje skoro koliko su i žive, u pravom životu, Milica Milša i Snežana Savić su u dobrim odnosima i veoma se cene i poštuju.

Tako se i Milica Milša prisetila kad su njih dve kao najbolje prijateljice, a svakako dobre koleginice delile prvi red, stolica do stolice, na nekoj od modnih revija, verovatno s kraja prošlog veka. Danas bi tu scenu u seriji bilo nezamislivo videti. Osim u slučaju da je to Donkin finalni plan za uništenje Ade Kanački.

Milica Milša objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj ona i Snežana Savić sede jedna do druge, kao najbolje prijateljice. Da Boško vidi ovu fotografiju – ne bi mu bilo dobro.

BONUS VIDEO Igra sudbine 347. epizoda: Hoće li Sofija preći u Riterov tim?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Printscreen

Izvor: filmitv.rs /

 

Advertisement