Connect with us

Domaće serije

Od autora “Meso” i “Kosti” stiže serija ADVOKADO: Evo o čemu se radi i kada počinje! (TREJLER)

Humoristička serija “Advokado” ima 20 epizoda i nastala je u produkciji RTS-a i Bosonoga

Published

on

Ljubomir Bandović, Mirjana Karanović, Jasna Đuričić, Branka Katić, Nikola Kolja Pejaković, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Bojan Dimitrijević i – Mira Banjac! Ovi glumački velikani čine samo deo neponovljive ekipe koju ćemo uskoro gledati u u novoj RTS-ovoj seriji “Advokado”.

Ako dodamo i podatak da je pomenute glumce okupio scenarističko-rediteljski dvojac koji stoji iza hit serija “Meso” i “Kosti” (Kolja Pejaković/Saša Hajduković), kao i to da se radi o komediji – jasno je da je pred nama TV štivo vredno pažnje.

Advokado: Zgode i nezgode Brane i Belog

advokado-2

Advokado: Ljubomir Bandović i Nikola Kolja Pejaković

Serija “Advokado” prati zgode i nezgode glavnog junaka Brane (Ljubomir Bandović) i njegovog vernog saputnika Belog (Nikola Kolja Pejaković). U središtu radnje su njihovi prijateljski i porodični odnosi, tipični za balkansko podneblje.

Ova neobična komedija bavi se borbom pojedinca da se otrgne od nametnutih stereotipai konzervativne sredine koja kritički posmatra sve odluke koje odudaraju od tradicionalnih.

Komediju “Advokado” gledamo od 15. novembra svakog radnog dana u 20.00 na RTS 1. Delo je nastalo po scenariju Nikole Pejakovića Kolje, a u režiji Saše Hajdukovića i Pejakovića, u koprodukciji RTS-a i Bosonoga produkcije.

BONUS VIDEO Advokado: Humoristička serija koja će vas nasmejati do suza!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement