Connect with us

Featured

Domaće serije 2021 na RTS-u: Crna svadba, Nečista krv, Advokado, Branilac… EVO KADA POČINJU! (VIDEO)

Published

on

Domaće serije 2021, pod sloganom “Priče koje se pamte”, obeležiće jesen na Radio-televiziji Srbije. Šta nam je ove jeseni spremio RTS? Posle dugog radnog dana – domaće komedije, igrano-dokumentarne serije i legendarne kvizove. Za dodatno uzbuđenje vikendom – domaće i strane krimi serije. Za svaki dan – sadržaje iz kulture i umetnosti, program za decu i školarce, kao i nove sezone RTS-ovih najgledanijih emisija.

PROČITAJE JOŠ: DARA IZ JASENOVCA – Stižu serija i roman! EVO i KADA!

Ono što televizijske gledaoce u Srbiji najviše zanima jesu domaće serije, a RTS nam je za naredni period pripremio nekoliko dugo iščekivanih premijera. U već dobro poznatim terminima subotom i nedeljom od 20 časova na Prvom programu RTS-a, ove jeseni i zime gledaćemo ozbiljne serije sa primesama mistike i egzotike.

PROČITAJE JOŠ: Otkrivena tajna sa snimanja serije SREĆNI LJUDI! EVO o ČEMU je reč!

Sezonu otvara serija “Beležnica”, nastala po romanu Ratka Dmitrovića “Beležnica profesora Miškovića”. U maloj, crnoj beležnici opisana su misteriozna dešavanja. Ona pokreću čitavu lavinu čudnih događaja koji će dovesti u životnu opasnost jednog mladog novinara, njegovu porodicu i prijatelje. Ovu seriju pratite od 18. septembra, subotom i nedeljom u 20 časova na Prvom programu RTS-a.

Domaće serije 2021: „Beležnica“, Sonja Damjanović i Irfan Mensur

Već 30. oktobra, stiže nam još jedna premijera. U seriji “Crna svadba” pregovarač bezbednosne agencije i inspektor pokušaće da reše seriju brutalnih ubistava uz pomoć renomirane psihološkinje.

PROČITAJE JOŠ: PEVAČICA – Objavljen drugi trejler nove serije! Poljubac Milice Pavlović i Miloša Timotijevića ZAPALIO internet!

Po završetku ove serije, na male ekrane stiže dugo očekivana serija o kojoj se mnogo govori – “Nečista krv”. Subotom i nedeljom u 20.00 na RTS 1 uživaćemo u odličnoj scenografiji, vrhunskim kostimima i nezaboravnoj glumi naših najboljih glumaca. I sa njim otputovati u Vranje pod Turcima.

Domaće serije 2021: „Nečista krv“, Anđela Jovanović i Katarina Radivojević

Ljubitelje domaćih komedija obradovaće vest da će u narednom periodu termin od 20.00 radnim danima biti rezervisan upravo za njih! Jesen počinje povratkom “Radio Mileve” na male ekrane. Nakon prvog ciklusa, pogledaćemo 20 novih epizoda sa Olgom Odanović, od 13. septembra, radnim danima od 20.00 na RTS 1.

PROČITAJE JOŠ: EKSKLUZIVNO – Žarko Jokanović za FILM i TV otkriva NAJVEĆI ŠOK DRUGE SEZONE serije IGRA SUDBINE! A evo i KOJI JE!

Od 15. novembra gledaćemo premijeru serije “Advokado”. U njoj ćemo pratiti bezuspešne pokušaje sredovečnog advokata Brane da promeni svoj život i upusti se u potragu za srećom.

Nakon toga, u naše domove ponovo dolaze Baja i Žića. Njihove avanture možete gledati od 13. decembra, radnim danima od 20.00 na RTS 1. A 12 novih epizoda serije “Kamiondžije” gledajte od 8. januara subotom i nedeljom u 20 časova na RTS 1.

Domaće serije 2021: „Kamiondžije“ druga sezona, Jovana Gavrilović, Mladen Sovilj i Nenad Jezdić

Posebna poslastica, nešto što možete gledati samo na RTS-u, su igrano-dokumentarne serije koje osvetljavaju najuzbudljivije delove naše prošlosti. Od 20. septembra, ponedeljkom u 22 časa na RTS 1, pogledajte seriju “Jovanka Broz i tajne službe” koja prati životni put Jovanke Budisavljević, kasnije Broz.

PROČITAJE JOŠ: OTKRIJTE SVE o potresnom životu glavne zlobnice iz serije IGRA SUDBINE! Njena priča se sluša sa SUZAMA!

Serijal “Branilac”, od 23. septembra, četvrtkom u 22.00 na RTS 1, obrađuje šest različitih slučajeva ubistava u kojima su branioci bili veliki jugoslovenski advokati: Filota Fila, Veljko Guberina, Slobodan Subotić i Toma Fila.

Domaće serije 2021 na RTS 1 (TREJLER)

Foto RTS/Firefly

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement