Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 19. epizoda: ŠOK! Vojin saznaje da je Anastasija njegova ćerka! Stefan doživljava nesreću i pada u komu!

Dinastija 19. epizoda se emituje u utorak, 26. oktobra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 19. epizoda (utorak, 26. oktobar, u 21.00): Aleksandra pokušava da ubedi Branka da se pomiri sa Stefanom. Razlog za ovo je kako mu govori to što je Stefan njegovo jedino dete.

Branko je besan zbog ovog, jer to nije prvi put da mu Aleksandra spominje priču da Anastasija nije njegovo dete. Branko je siguran u svoje očinstvo, zato što je proverio testom pre mnogo godina kada je Aleksandra prvi put pokušavala da ga ucenjuje preko toga. To ne smanjuje efekat koji Aleksandra nastavlja da širi oko sebe ovom pričom.

Branko saznaje da je Vojin Konstantinović sklopio biznis dil bez njega. Vojin pokušava da se opravda pred Brankom, zato što niko od njihovih poslovnih partnera nije želeo da sarađuje sa čovekom koji je bio optužen za ubistvo. Branko je van sebe od besa zbog ovoga, siguran da je Vojin mogao svojim uticajem da izdejstvuje posao i za njega da je želeo.

Dinastija 19. epizoda: Stefan pada sa motora, pa u komu!

Aleksandra otkriva Vojinu da je on Anastasijin otac i moli ga da popriča sa Stefanom da se pomiri sa Brankom. Vojinu je sve ovo potpuno šokantno i ne vidi zbog čega bi se mešao, ali mu Aleksandra preti da će otkriti njihovu davnu aferu.

Nakon razgovora sa Vojinom, Stefan odlučuje da razgovara sa Brankom, ali kao i uvek njihov razgovor se ne odvija u dobrom pravcu. Stefan je došao u vilu Kadić pijan, i Branko ga kao i uvek napada za njegove razne postupke, što potpuno izludi Stefana, gde on u naletu besa izleti iz vile i sedne na motor. Kada naleti na kola koja vozi dr Tošković, Stefan padne sa motora i hitno ga prebacuju u bolnicu. Stefan je u komi sa mogućim oštećenjem mozga.

U seriji “Dinastija” (19. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO Advokado: Humoristička serija koja će vas nasmejati do suza!

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Instagram/marakaran

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement