Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 37. epizoda: ŠOK! Persida spava na klupi u parku! A evo i ZAŠTO! (VIDEO)

Persida ne odustaje. Ima novi plan!

Published

on

Kolo sreće 37. epizoda na programu je TV Prva u utorak, 26. oktobra od 21.oo. Mukama u Sopotu nikad kraja. Persida pravi haos gde ga nema, po običaju, a Mara želi da se ponovo približi deci. Hoće li uspeti u tome?

Persidi su sinovi okrenuli leđa. Da bi ih kaznila,  ona odlučuje da spava na klupi u parku da bi celo selo videlo kako su se neljudski poneli prema njoj.

Dara i Kalina imaju ozbiljan razgovor. Kalina zna da je Darinom detetu otac Božidar i zna da mora da krije njene grehe.

Posle razgovora sa Elenom, Mara odlučuje da se ponovo približi sinu i ćerki koji su ljuti na nju jer im je tolike godine tajila istinu. Ali Bojan je tvrd orah koji će se teško omekšati.​

BONUS VIDEO Kolo srece 37. epizoda: Petar i Elena našli su Marinog sina?

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (37. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement