Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 349. epizoda: Najsrećniji dan je STIGAO! Ali, KO će ga POKVARITI? Stiže BOMBA! (VIDEO)

Da li će Riterova „bomba“ uništiti Aleksin, Lukin, Milin i Unin veliki dan?

Published

on

Igra sudbine 349. epizoda, koja je na programu u sredu, 27. oktobra od 20.00 na TV Prva donosi mnogo osmeha na lica naših junaka. Konačno je došao kraj višednevnoj agoniji Mile, Une, pa i Ade Kanački. Sve je otkriveno. Mila i Una nisu prevarene. One su samo – nove mlade.

Kao što smo videli Lukin i Aleksin plan je uspeo. Mila i Una su došle na žurku za koju se ispostavilo da je ipak, ni manje ni više – njihova svadba.  A slićno iznenađenje sačekaće i ostatak gostiju. Međutim, kao i na svakom venčanju među gostima ima zvanih, a i onih nezvanih. Ovog puta, u ovom drugom taboru je niko drugi nego Sofijina majka – Božidarka. Ona Maksimu otkriva da je tu jer želi da vidi šta će da eksplodira.

Maksimu je to jako sumnjivo, ali on ne razume o čemu to njegova majka priča. Za to vreme Vukašin i Marinko još jednom prolaze kroz bezbednosnu proveru. Da li je objekat u kom se odvija Lukina i Aleksina svadba potpuno bezbedan? Postoji li neka opasnost oko koje bi trebalo da se zabrinu. Možda baš Brunerova bomba? Ona za koju njih dvojica, nažalost, ne znaju. A koja bi lako mogla da pokvari slavljeničko raspoloženje.

Nažalost, opasnost se bliži. Riter je „bombu“ već podmetnuo i samo čeka da njena eksplozija odjekne. Jer bomba ne mora da bude samo eksplozivna naprava da bi sve raznela u paramparčad. Može biti i tajna koja iznenada ispliva i pokvari najlepši dan u nečijem životu. Da li je baš o tome reč?

To se pita i Riter u Sofijinom krevetu, jer, kako je rekao – nije sve posao.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 349. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement