Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE sezona 3: Evo kako će izgledati nove epizode! Radnja se seli u budućnost!

Stižu novi likovi, a ostaćemo bez nekih starih junaka

Published

on

Igra sudbine bez njih ne bi bila ista. Glumci koje pratimo u seriji „Igra sudbine“Milan Bosiljčić i Ammar Mešić otkrivaju šta nas čeka u trećoj sezoni hit serije.

Bosiljčić, koji igra dvostruku ulogu – Komarca i Marinka, kaže da su svi mislili da je snimanje serije završeno, ali ipak „porodica se ponovo okuplja“.

– Mi nastavljamo snimanje, ali sa nekom idejom da će tema biti „godinu i po dana kasnije“. Znači nije direktan nastavak, tako da mogu reći da će onda sigurno biti nešto zanimljivo i da će se dešavati neke novine.

Glumac je dodao će možda biti i nekih novih glumaca.

Ammar Mešić, koji igra lik Strahinje, uključio se uživo u Jutarnji program Prve tv iz teretane. Kako je rekao, kada su snimili poslednju epizodu, mislili su da je zaista kraj serije, te da je taj dan bio jako težak:

– Nije bilo apsolutno nikakvog nagoveštaja da ćemo nastaviti snimanje, tako da je ta vest sve nas potpuno iznenadila, i eto, prošle nedelje smo imali svi zajedno sastanak, i odlučili se za, koliko me pamćenje služi, za novih 165 epizoda.

Glumac je objasnio, baš kao i Milan, da će se radnja dešavati „godinu – godinu i po dana nakon poslednje epizode ‘Igre sudbine’. Kako je rekao, ne zna šta će se dešavati sa Strahinjom i Nadom, a misli da ni Žarko Jokanović to ne zna.

Na pitanje kad se nastavlje snimanje, Milan Bosiljčić kaže da misli da je plan da snimanje počne 11. decembra.

– Uglavnom u decembru svakako, s obzirom na to da se ove nove epizode odmah nadovezuju.

Kako je Milan Bosiljčić objasnio, emitovanje treće sezone počinje odmah po završetku druge.

IGRA SUDBINE – nove epizode

Ammar Mešić je otkrio da im Žarko Jokanović uvek izlazi u susret kada imaju neku ideju vezano za njihov lik u seriji, i da se uvek konsultuje sa glumcima pre pisanja scenarija o stvarima vezanim za likove:

– Hteo sam da imam dramsku scenu sa mamom, to je bilo u prošloj sezoni, i tu mi je izašao u susret, i zaista mislim da smo jako lepo uradili tu scenu. A zamolio sam ga za još neke dve, tri scene u ovoj novoj sezoni, ali ne smem ništa da otkrivam.

Milan Bosiljčić je otkrio da im je na početku snimanja Žarko poslao imejl, i tražio da napišu koje su njihove veštine. Kako kaže, tako je došlo do povezivanja porodice Kanački s Komarcem kao instruktorom salse.

Glumac je otkrio da je scena u kojoj Komarac u kafani pati za Višnjom zapravo životna priča njegovog oca:

– Žarko je bio dobar prijatelj s mojim ocem. Moj otac, koji se upokojio, je isto bio čuveni glumac. Moj otac je mene dobio kasno, u 51. godini. On je bio čuveni koreograf, radio je one sletove i osnovao veliki broj ansambala. Radomir Andrić je napisao o njemu pesmu. U jednoj kafani, želeći da pokaže nešto, on je rekao: „nemoj da se popoenjem na ovu flašu, i da zaigram sada makedonsko oro!“ I on se popeo na sto, popeo se na grlić flaše i uradio balans, i on je napisao njemu u čast tome pesmu „Nebeski igrač“.

– Žarko je o tome znao, i upravo kad je Komarac imao u kafani patnju, ima ta scena kad se penje na bokal – dodaje glumac, i kaže da je ta scena omaž njegovom ocu.

BONUS VIDEO Igra sudbine 349. epizoda (PROMO): Najsrećniji dan je STIGAO! Ali, KO će ga POKVARITI? Stiže BOMBA!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement