Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: Nada i Strahinja postaju roditelji! Pogledajte prve fotke BEBE! (FOTO+VIDEO)

A evo i kako će se beba zvati!

Published

on

Igra sudbine” upravo zagreva točkove i pod punim gasom vodi nas u niz iznenađenja od kojih će nam biti teško da povratimo dah. A prvo u tom nizu iznenađenja glasi sasvim jednostavno – Nada se porađa.

Usled silnih stresova koje je proteklih dana proživela zbog Luke i Alekse, ali i Strahinjine ljubomore – nije ni čudo. Igra sudbine 348. epizoda biće ključna, jer baš u ovom nastavku Nadi kreću trudovi.

Čekanju je došao kraj. Vreme je da Strahinja i Nada posle dugo čekanja i velikog poraza koji su doživeli sa prvom bebom budu nagrađeni onim što ima najviše znači. A zadovoljstvo ne bi bilo potpuno kada mi sa Film i TV portala već unapred ne bismo znali dve najvažnije stvari. Da li je Nada dobila ćerku ili sina, i kako će se beba zvati. Mi znamo sve infromacije, a otkrivamo ih u klipu u nastavku.

Za srećnog tatu, još srećniju Pančetu, a najsrećniju mama Nadu pristižu sjajno vesti. Nada je dobila ćerkicu. Ime joj je lepo poput proleća i glasi – Ruža! Hoće li Ruža biti najvoljenije dete “Igre sudbine”?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Film i TV (arhiva)

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement