Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine sezona 3: U nastavku neće biti ISTI LIKOVI? Ada Kanački je tu, ali…

Ada Kanački ostaje, ali koga nećemo gledati u nastavku…

Published

on

Igra sudbine nastavlja snimanja. To više nije tajna! Televizija Prva odlučila je da usliši molbe gledalaca i da nastavi sa snimanjem novih epizoda najpopularnije i najgledanije domaće serije. Kako je Žarko Jokanović to potvrdio, novih 160 ili 170 epizoda emitovaće se najverovatnije i tokom leta naredne godine.

Glumci se pred kamere vraćaju već u decembru kada će početi snimanja novog ciklusa.

Aktuelnu sezonu i planiranih 409, odnosno najverovatnije 411 epizoda gledaoci će pratiti do kraja januara naredne godine. Nakon toga će, bez dana pauze u emitovanju početi da se prikazuje treći ciklus.

Za Žarka Jokanović biće to veliki izazov, jer je na seriju već stavljena tačka, te će nastavak priče morati nekako da se nadoveže na kraj zbog kog će, kako je Jokanović u intervjuu za naš portal rekao – SVI POMRETI! Ipak, ne sumnjamo da će neko ko se izborio sa 12.000 strana scenarija uspeti da i tačku na tom kraju uspešno pretvori u zapetu.

Međutim, ono što je pomalo zabrinulo gledaoce jeste vest koju prenosi portal Nova S o tome da nam nova sezona priprema pomalo neprijatno iznenađenje. Naime, kako piše pomenuti sajt, navodeći kao izvor nekoga bliskog produkciji, pojedini glumci će odustati od nastavka snimanja. Zbog izvesne informacije koju trenutno posedujemo samo mi, a o kojoj još ne možemo da pišemo, pretpostavljamo da se to odnosi na one glumce koji će silom prilika završiti svoju priču prirodnim tokom u novim epizodama, a koji bi u nastavku mogli da se pojave jedino u flešbekovima ili kao duhovi.

Do tad, ostajte mirni i bezbedni, jer jedno je sigurno. Adu Kanački gledamo i u novim epizodama, baš kao i većinu glavnih junaka uz koje smo proveli dve divne godine.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor filmitv.rs/Nova S

 

Advertisement