Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE: ŠOK! Sofija je odvela RITERA u KREVET!

Šta li je smislila Sofija Šubarević?

Published

on

Igra sudbine 349. epizoda u naše živote doneće uzbuđenja dovoljno za još dve sezone. Svi dolaze na duplu svadbu i ne sluteći da je korporativan žurka u stvari – venčanje.

Tome se najmanje nadaju baš glavne gošće zabave – Mila i Una. Iako mnogi slute o čemu bi mogla biti reč, svi su opčinjeni time kako glamurozno izgleda sve što su Luka i Aleksa pripremili za ovu priliku.

Ipak, dobar deo njih sluti i nešto drugo. Svi koji znaju za Riterov pokvareni plan da detonira bombu u porodici Kanački, željno iščekuju šta će da se dogodi. Među njima je i Brzutka koja moli sina da je uvede na zabavu da bi svojim očima videla šta će to da eksplodira. Svi su srećni zbog mladenaca, ali sat otkucava. Tik-tak, tik-tak…

Ono što niko ne zna, međutim, jeste činjenica da je novi pakt sklopljen. Nakon što joj je rekao da ima plan da podmetne bombu u porodici Kanački, odnosno da već čeka da ona eksplodira, Sofija i Riter završili su u krevetu! Dakle, savezništvo je sklopljeno i u čaršavima.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 349. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement