Connect with us

Sadržaj epizoda

Pokucaj na moja vrata 124. epizoda: ŠOK! Serkan želi Edi da oduzme Kiraz?

Pokucaj na moja vrata 124. epizoda na programu TV Prva je u sredu, 27. oktobra, od 11.15.

Published

on

Pokucaj na moja vrata 124. epizoda (sreda, 27. oktobar): Mada je delovalo kao da će porodična idila konačno stići u život Ede i Serkana, stvari počinju ponovo da se komplikuju.

Serkan pokušava da se navikne na ulogu oca uz pomoć dečijeg psihiloga Hulije, svoje stare drugarice. Trudi se da Kiraz ima što boljeg tatu.

Sa druge strane, njegova majka počinje da spletkari protiv Ede. Pokušava na sve načine da pronađe dokaze kako bi Edi oduzela pravo na starateljstvo.

Eda veruje da je i Serkan umešan u tu igrariju oko oduzimanja starateljstva, zbog čega će poludeti. Problemi ponovo počinju da ih razdvajaju…

Popularna turska serija “Pokucaj na moja vrata” je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

Glavne uloge u seriji Pokucaj na moja vrata 124. epizoda igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor: filmitv.rs

Advertisement