Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 38. epizoda: ŠOK! Dana i Mara su se DROGIRALE! A evo i kako! (VIDEO)

Zbog nekih grešaka smeješ se do suza…

Published

on

Kolo sreće 38. epizoda koja je na programu u sredu, 27. oktobra od 21.00 na kanalu TV Prva doneće nam neočekivano iznenađenje. A i Mari. Ovo nije očekivala.

Božidar je besan zbog Periside koja sada glumi žrtvu. Ne znajući šta će, a siguran da je neće u svojoj kući, odlazi kod brata da ga presliša zašto je izbacio majku iz pansiona.​

Dana i Mara se opuštaju. Dana je uzela sinu cigaru koju on zapali uveče i nakon što je popuše dve žene obuzima nekontrolisan smeh. O čemu je reč? Da li su greškom džoint zamenile cigarom? Saznaćemo u novoj epizodi serije „Kolo sreće“! Samo na TV Prva!

BONUS VIDEO Kolo srece 38. epizoda (PROMO): Persida kao da je u zemlju propala! Niko ne zna gde je!

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (38. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement