Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 351. epizoda: Ada je pobegla sa venčanja! Ali nije SAMA! (VIDEO)

Ivan je očajan, ali nikome nije jasno kako je Olga živa?

Published

on

Igra sudbine 351. epizoda, koja je na programu u petak, 29. oktobra od 20.00 na TV Prva pokušaće da nam objasni kako je došlo do haosa na venčanju Alekse i Luke. Otkud se pojavila Olga i kako je ona uopšte živa?

Dok jedni pokušavaju da shvate kako se pokojna Olga Ožegović pojavila na venčanju, drugi osuđuju Ivana. Mi smo sigurni da Ivan o ovome nije znao ništa. Ipak, i on i Luka su skoro dve decenije živeli u uverenju da je Olga zaista mrtva. I dok se oko Ivana steže obruč, što onih koji su radoznali, što onih koji su spremni da ga prekore, treći brinu za Adu.

Kada Lila odluči da ode do Adine sobe kako bi je obišla i videla u kom je stanju, Vukašin joj saopštava da Ada nije sama. Svi se pitaju sa kim je? Pretpostavljamo da je Doda uz nju. Ili, možda, čak Olga?

Ivan lije gorke suze u kafani „Nema nade“ i jada se Jamezdinu. Za to vreme, Stana na mestu gde se održavala proslava pronalazi zanimljivu ceduljicu…​ Šta li je na njoj?

Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

BONUS VIDEO Igra sudbine 351. epizoda: Kakav je to papirić našla Stana?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 351. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO 3 Kolo sreće 40. epizoda (PROMO): ŠOK! Bojan je otkazao svadbu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement