Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo GDE se krila OLGA OŽEGOVIĆ sve ove GODINE! (VIDEO)

Ivanova žena je živa! A evo gde je bila sve ovo vreme. Iznenadićete se

Published

on

Igra sudbine priredila nam je još jedno veliko iznenađenje. I to u maniru „Dinastije„. Iz prošlosti stiže duh. I to u najsrećnijem trenutku za sve naše junake. Jedini je problem što je ovaj duh od krvi i mesa i uopšte nije mrtav. Reč je, naravno, o Olgi Ožegović. Suprugi Ivana Ožegovića za koju su svi verovali da je već godinama mrtva.

Među prvima Luka Ožegović koji je dugo oca krivio za majčinu smart. Koje na kraju uopšte nije ni bilo. Da bi sve bilo još zanimljivije, Olgu glumi supruga glumca Vlade SavićaKristina Savić, tako da je ovaj dvojac svoju vezu preneo i pred kamere.

A sada se psotavlja pitanje – gde se Olga krila sve ove godine. Što se tiče godina, sigurni smo da ćemo to veoma brzo sazmati. Ali kada je reč o mesecima za nama, Olga se uopšte nije krila. Ona nam je bila sve vreme pred očima. U uvodnoj špici serije „Igra sudbine„. Jedino što tada niko nije mogao ni da nasluti kakav lik se krije iza dame sa šeširom. Sve u svemu, Olga je tu. I spremna je da napravi haos.

U seriji će se kako smo otkrili zadržati skoro do samog kraja i imaće veliku ulogu u razvoju radnje. U kom pravcu će je povesti – saznaćemo uskoro. Do tad, pratimo pomno svaki Olgin pokret.

Igra sudbine biće, baš kao što je Žarko Jokanović i obećao – pravi ringišpil akcije, emocija i šokova. Spremite se za ludu vožnju.

Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

BONUS VIDEO Igra sudbine 351. epizoda: Kakav je to papirić našla Stana?

BONUS VIDEO 2 Kolo srece 40. epizoda (PROMO): ŠOK! Bojan je otkazao svadbu!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

 

Advertisement