Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 22. epizoda: Ana Marija pokušava da spava sa Stefanom, a on priznaje Lidiji da je voli! (VIDEO)

Dinastija 22. epizoda se emituje u ponedeljak, 1. novembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 22. epizoda (ponedeljak, 1. novembar, u 21.00): Nakon pada sa konja, Kristinu hitno transportuju na Odeljenje ginekologije. U strahu je da će izgubiti bebu. Anastasija saznaje za pokojnog polu-brata Nikole Toškovića, kao i za njegovu promenu karijere.

Kristina je u operacionoj sali. Branku se u čekaonici pridružuje Ognjen, koji ne zna gde je Anastasija. Aleksandra likuje zbog Kristinine nesreće. Za to vreme, Stefan i Ana Marija su na žurki u drift klubu, gde Stefan prihvata izazov i pristaje da se trka.

U bolnici, ginekolog Milojević saopštava Branku da je Kristina izgubila bebu i da postoji velika opasnost po njen život ukoliko ponovo zatrudni. Branko burno reaguje.

Dinastija 22. epizoda: Ognjen sluti da ga Anastasija vara

Anastasija se vraća kući nakon noći provedene sa Nikolom. Aleksandra pokušava da joj se približi i nudi joj pomoć. Sutradan, Kristina je slomljena, ne želi da se vrati kući. Ginekolog odlučuje da je zadrži u bolnici zbog lošeg psihičkog stanja.

Ognjen sluti Anastasijinu preljubu. Stefan gubi trku, ali ipak dobija nežnosti od Ana Marije. Završavaju na njegovom splavu, ali se između njih ništa više ne desi, jer Stefan ne može da zaboravi Lidiju. Aleksandra se žali Branku zbog njihove veze.

Advokat Andrija Tekijaški dolazi sa lošim vestima iz Azije. Jedini način da se spase projekat je da se dopru do Rašida Ahmeda. Aleksandra čuje njihov razgovor i odlučuje da kontaktira Rašida, svog bivšeg ljubavnika.

Nezadovoljan odnosom sa Ana Marijom, Stefan priznaje Lidiji da je još uvek voli, ali ona ga otera od sebe. Psihoterapeut Nikola Tošković ohrabruje Kristinu i ona pristaje da se vrati kući.

U seriji “Dinastija” (22. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

BONUS VIDEO 2 Igra sudbine 351. epizoda: Kakav je to papirić našla Stana?

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Advertisement