Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine: ŠOK! Ada je znala da je OLGA ŽIVA! A evo i ZAŠTO je to KRILA! (VIDEO)

Zašto je Ada krila da je Olga živa?

Published

on

Igra sudbine jednostavno – nema milosti. Kao ringišpil na koji su svi zaboravili. A ljudi se na njemu voze, voze i voze… E, pa Igra sudbine nam je u 351. epizodi priredila još jednu turbulentnu vožnju. Taman kad smo pomislili – ok, sad se zaustavljamo, nema dalje. Ali, Žarko Jokanović je ipak rekao – ima dalje. A evo i kako.

Taman kad smo svi bili spremni da osudimo Ivana jer je tajio to da je Olga živa, zdrava i u dalekoj Australiji – iznenađenje!

Olga je bliža nego ikad, a Ivan je veoma dobro znao da se od nje još nije oprostio. Međutim, to nije jedino Ivan znao. Znala je i Ada. A večeras smo videli i kada je saznala. Ipak, Ada se nije nadala da će Olgu i lično upoznati. Doduše, njih dve su se jednom već upoznale i to na porođaju, kada su bebe zamenjene.

Ipak, ponovni susret nije bio tako topao i pun evociranja uspomena sa Avale. Ove uspomene biće bolne i pratiće Adu celog života. Olga je došla da uništi Adinu sreću. I Ivanovu. I Lukinu i Aleksinu. I Uninu i Milinu. Ukratko, sa Olgom sreće nema, i to je činjenica.

BONUS VIDEO Igra sudbine 352. epizoda: Da li će Aleksa i Luka oprostiti Adi?

Ali činjenica je još jedna – Ada je to sve znala. I morala je strahovati baš kao i Ivan da Olga neće ostati samo senka. Ona postoji i u bilo kom trenutku može im naneti nesreću. Baš kao što i jeste. Ada je sada bila prinuđena da svoju tajnu podeli sa Lukom i Aleksom. Oni su iznenađeni time da je Ada znala ovu Ivanovu tajnu, a da ju je tako dugo i dobro tajila. Zašto bi učinilia tako nešto?

Koga je ona tu štitila, i kada je već znala, zašto ne bi oprostila Ivanu? Njegova krivica u svemu tome jeste ta što je sa Olgom ostao u kontaktu. A i to je pitanje – zašto? Zbog čega mu je trebao njen novac? Toliko pitanja, a nadamo se i odgovora nosi Igra sudbine 352. epizoda.

BONUS VIDEO Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor filmitv.rs

Advertisement