Connect with us

Domaće serije

Ana Savić, Kristina iz “Dinastije”, igrala je i u seriji PEVAČICA! Nećete verovati koji lik!

Manekenka Ana Savić nikada nije ni sanjala da će zakoračiti u svet glume, te da će u sapunici „Dinastija“ zaigrati glavnu ulogu

Published

on

Lepa manekenka Ana Savić nije ni sanjala da će jednog dana modnu pistu da zameni glumačkim pozivom. I to glavnom ulogom u srpskoj verziji američke hit sapunice “Dinastija”.

Ana tumači lik Kristine Kadić, iliti Kristl koju je u originalu igrala Linda Evans. Ona je supruga Branka Kadića (Branimir Popović) i velika suparnica Aleksandre (Marija Karan). Vlasnik produkcije “Emoušna”, koja stoji iza serije, Goran Stamenković kaže da su srpsku Kristl tražili pet meseci.

Plavokosa Ana Savić prošla je nebrojano mnogo krugova kastinga i izborila se za ulogu o kojoj nije mogla ni da mašta.

– Kasting za seriju “Dinastija” bio je moj prvi susret sa glumom i bilo je, moram da priznam, veoma teško i zahtevno, ali zahvaljujući divnim kolegama glumcima i ljudima iz “Emoušna” koji su imali beskrajno strpljenja za mene, utisci su veoma pozitivni – rekla je Ana Savić.

Ana Savić: Dama u žiriju

Lepu Anu imali smo prilike da gledamo u još jednoj domaćoj seriji. Međutim, mnogi gledaoci nisu primetili da se pojavila u nekoliko scena u krimi-drama “Pevačica”.

Ana je, naime, bila član žirija muzičkog takmičenja, u kojem je, takođe, bio Vlada Vidak (Miloš Timotijević). Da se podsetimo, u nekoliko flešbek scena, u kojima je Vlada uništio snove Emiliji, poručivši joj da nije za pevačicu, pored muzičkog kompozitora sedela je i Ana. Reč je o sceni koju možete da vidite na fotografiji.

Ana-Savic-Pevacica

Ana Savić i Miloš Timotijević u seriji „Pevačica“

Ana je, inače, majka i to troje dece, zbog čega je njena savršena linija za svaku pohvali.

– Izuzetno sam ponosna na svoju porodicu. Sve svoje slobodno vreme, koga i nemam baš mnogo, provodim upravo sa njima – poručila je Ana, nedavno, za TV novosti.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO 2 Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

BONUS VIDEO 3 Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je pre vremena zbog ovog glumca!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement