Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine: ŠOK! Aleksa će Olgu STRPATI U ZATVOR? Kraj Olgine priče biće TUŽAN…

Nažalost, dobiće što je i zaslužila…

Published

on

Igra sudbine prošle nedelje još jednom nas je bacila u trans. Šok koji nas je sačekao u prošlonedeljnim epizodama, retko ko je mogao da očekuje. U toku je bio najlepši i najsrećniji dan za Kanačke i Ožegoviće. Svadba serije – tri para o jednom trošku. Aleksa i Mila, Luka i Una, Ada i Ivan. A onda ŠOK!

Da, svi znamo o kakvom šoku je reč. Olga Ožegović je živa. A to niko nije znao. Osim Ivana i Ade, reklo bi se ključnih aktera ovog haosa u nastajanju. Ali, to sad i nije toliko bitno, jer nije ni važno da li je Ivan znao ili nije. Tajio je Adi da je u kontaktu sa njom, što je za Adu najteži udarac koji je mogla da dobije. Od čoveka kom je najviše verovala.

Igra sudbine – kakav kraj čeka Olgu Ožegović?

Svima je jasno zašto je Olga tu, i po čijoj direktivi. A jasno nam je da cena koju je Olga morala da plati da bi postala deo haosa od kog je bežala celog života – ogromna. Pretpostavljamo da je u pitanju njen život. Međutim, koja će biti Olgina sudbina i uloga u svemu što predstoji. Glavnu je već odigrala, ali plašimo se da tu zadacima nije kraj.

Luka i Aleksa već su joj rekli da ona nije njihova majka. I za jednog i za drugog jedina majka koju su imali je Ada Kanački. Olga se u zemlji kojoj više ne pripada našla okružena ljudima kojima ne pripada. Igra za tim loših. Njena sudbina ne može biti dobra. U originalnom scenariju nema Olge Ožegović. U igru se umesto nje vraća Sofijin otac. On je u toj seriji po nagovoru Brunera lažirao rezultate očinstva Lukinog novopronađenog deteta.

Na kraju je Sofijin otac završio u zatvoru, i to po Aleksinom naređenju. Hoće li tako završiti i Olga? Saznaćemo na kraju serije Igra sudbine.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

 

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement